Skiløb er en sjælden mulighed!

Skiløb er en sjælden mulighed!

6. februar 2021 - kl. 8:24 - af

Sneen er kommet og det giver anledning til at komme i skoven og nyde en sport som vi sjældent kan nyde her i Danmark, nemlig skiløb. Hvis der er udlagt skispor så hjælp skiløberne med at passe på dem.

Der er foreløbig udlagt spor i Skagen -, Bunken – og Tornby Klitplantage, men flere steder vil sikkert komme til. Sporene er enten udlagt med maskine eller af en person, der omhyggeligt træder sporet så andre kan følge efter.

På naturstyrelsens hjemmeside skrives der således:

I Bunken Klitplantage er der lagt et spor ud, som du kan starte fra p-pladsen på Råbjergvej.

I Skagen Klitplantage er der spor i både den østlige og vestlige del. Sporene kan startes ved p-pladsen ved Den tilsandede Kirke eller fra p-pladsen ved Rødstensvej.

I Tornby Klitplantage er der præpareret spor på stort set alle skovveje. Hvis man kører til p-pladserne i skoven vil der komme spor forbi alle skovveje på nær Tornby Strandvej, som er Tornby Plantagens nordskel.

Færdsel og adfærd i skisporene: Vis hensyn og LAD VÆRE AT TRÆDE I SPORET, da det ødelægger den korte glæde, der er for skiløberne.

For at sporet er anvendeligt for skiløberne er det vigtigt, at det ikke ødelægges af fodspor, hundepoter, cykelspor eller hestehove. Hvis du er til fods, cykel eller hest så kan du færdes ved siden af skisporet eller vælge en anden rute. Der er plads til alle og hvis bare vi viser hensyn til hinanden kan alle få en god oplevelse – i denne vintertid altså med den tilføjelse også at undgå at træde i skisporene.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skiløb er en sjælden mulighed!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger