Borgmesteren: Vi skal være det gode eksempel

Borgmesteren: Vi skal være det gode eksempel

25. februar 2021 - kl. 8:50 - af

Birgit S. Hansen udtaler på baggrund af gårsdagens pressemøde, at kommunen arbejder på højtryk, og har gjort det i flere dage på at kunne sende de ældre elever tilbage på skolebænken.

– Vi glæder os over, at det nu er bekræftet, at de kan møde ind igen, siger borgmesteren. Det er vigtigt, at vi alle tager opgaven på os og tager den alvorligt. Og at man lader sig teste for, at vi bliver eksempler til forfølgelse for andre dele af landet, hvor man meget gerne vil åbne for de ældste elever senere hen.

Samtidig udtaler borgmesteren, at det er fantastisk, at udvalgsbutikker kan åbne igen, samt udendørs idræt op til 25 personer.

– Det er desuden godt, at der er lys forude for efterskolerne, som også har fået lov til at åbne i Vest- og Nordjylland, siger en glad Birgit S. Hansen.

Kunne man ønske sig mere? Ja absolut, men det tager folketinget og sundhedsmyndighederne sig af. Vi kommer dog med input, pres og opfordringer. Vi vil medvirke alt det vi kan, så der genåbnes mere og mere med respekt for smittetal, slutter Birgit S. Hansen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren: Vi skal være det gode eksempel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger