”Stuhrsvejs kvarteret” står øverst på listen

Thomas Rasmussen, formand for Skagen Varmeværk.

”Stuhrsvejs kvarteret” står øverst på listen

10. marts 2021 - kl. 7:30 - af

Fjernvarme til Grårisvej, Revlingevej, Hjælmevej, Stuhrsvej, Sovkrogsvej og Gl. Landevej.

Den grønne omstilling er en nem løsning

Hvert efterår sker det – varmesæsonen melder sin ankomst, og det betyder højsæson for områdets mange gas- og oliefyr. Men forhåbentligt ikke meget længere.

Hvis borgerne i områderne vil med på den grønne omstilling, kan de snart få mulighed for at udskifte de hjemlige fyr med et fjernvarmeanlæg.

Størstedelen af fjernvarmen i Skagen er nemlig baseret på bæredygtige varmepumper og overskudsvarme

– Vi har arbejdet på en samlet plan for at rulle fjernvarmen ud i Skagen, og her står ”Stuhrsvejs kvarteret” øverst på listen, fortæller Thomas Rasmussen, der er formand for Skagen Varmeværk.

Med fjernvarmen slipper husstandene ikke bare af med et fyr der fylder. De får også fremtidssikret deres opvarmning med en nem løsning, de ikke behøver at skænke en tanke i det daglige.

Varmeforbrugerne bestemmer selv

Skagen Varmeværk har den 8. februar sendt projektforslaget vedrørende udvidelse af fjernvarmenettet til de nye områder, til behandling ved Frederikshavn Kommune.

– Når den kommunale godkendelse er på plads, er det helt op til borgerne, om fjernvarmen kommer til. Vi har behov for, at ca. 40 % af beboerne i området melder sig til fjernvarmen for at økonomien i projektet balancerer, og vi kan sætte spaden i jorden.

Udvidelsen vil i øvrigt også være et plus for de nuværende fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter, pointerer Thomas Rasmussen.

Så snart projektforslaget er godkendt, vil Skagen Varmeværk kontakte de berørte husstande med et godt tilbud, hvor de får mulighed for, at Skagen Varmeværk for en fast pris står for hele processen med at fjerne det gamle fyr og installere og idriftsætte den nye fjernvarmeunit.

Indtil da kan beboerne i området give deres interesse til kende via vores hjemmeside WWW.SKAGEN-VARMEVAERK.DK. Alle interesserede er i øvrigt altid velkommen til at ringe til os og få en snak om projektet. Vores telefon nummer er 98441766.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Stuhrsvejs kvarteret” står øverst på listen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger