I dag åbner Kamstrup Hundesalon på Skarpæsvej

I dag åbner Kamstrup Hundesalon på Skarpæsvej

24. marts 2021 - kl. 6:37 - af

Nu har håndværkerne næsten lagt sidste hånd på den bygning på Skarpæsvej, hvor Kristina Kamstrup, i dag den 24. marts, slår dørene op til Kamtrup hundesalon.

”Jeg glæder mig virkelig til at tage mod kunder i salonen”, siger Kristina.

Hun har taget den 3-årige hundefrisøruddannelse og har i sin læretid været hos Nu Form Hundesalon i Ulsted og står klar til at tilbyde negleklip, vask, klip og trim. Desuden står hun klar med vejledning i pelspleje og brug af de forskellige værktøjer, så du som hundeejer er bedst muligt klædt på til den daglige pleje af din hund.

 I de ny-renoverede, hyggelige og indbydende lokaler sælger hun også lækre plejeprodukter og børster.

”Det er vigtigt, at man plejer hundens pels og holder den sund og fri for filter. Det er smertefuldt og synd for hunden, hvis den har filter i pelsen,” fortæller Kristina og fortsætter.

”Når hundene kommer hos mig i salonen, er det vigtigt, at besøget er på hundens præmisser. Der skal være god tid og overskud til hygge og pauser og gerne lidt lækre godbidder, så det bliver en god oplevelse at være ved frisøren. Det sætter vi mennesker jo også pris på. Her er det hunden, der er i centrum og den skal føle sig forkælet. Jeg vil gerne have glade hunde, der har lyst til at komme igen, og som viser, at de har haft en god oplevelse, også når jeg møder dem på gaden,” siger Kristina.

Kristina fortæller, at hun i sin læretid har været heldig at blive en del af teamet i Nu Form Hundesalon. Det har været fantastisk sted at arbejde og hun føler, at de har klædt hende godt på til at åbne egen salon. De bakker hende også op nu og de har stadig et godt samarbejde.

Kristina er klar med bookingkalenderen. Ring og få en snak –så finder I ud af, hvad din hund har behov for og kan aftale tid til en behandling. Det er også muligt at ringe for at få råd og vejledning.

Hos Kamstrup Hundesalon er det vigtigt, at besøget også bliver en god oplevelse for hundeejerne, så hun er selvfølgelig fleksibel, hvis der er behov for en tid uden for ”almindelig” åbningstid.

Du kan følge med på salonens facebookside ”Kamstrup hundesalon” og bestille tid på tlf.  41 19 18 18.

2 kommentarer til “I dag åbner Kamstrup Hundesalon på Skarpæsvej” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “I dag åbner Kamstrup Hundesalon på Skarpæsvej”

  • Gitte Bundgaard

    Alle os fra Team Nu Form ønsker Kristina stort tillykke med den nye og meget flotte salon. Kristina er utroligt dygtig både kunstnerisk og teknisk, men ikke mindst er hun et helt specielt naturtalent, når det drejer sig om hunde og deres individuelle behov. Vi ønsker hende alt muligt held og lykke,og giver hende vores bedste anbefalinger

  • I dag åbner Kamstrup Hundesalon på Skarpæsvej

    Det er jo dejligt at nogen har modet til at åbne en forretning, jeg tror og håber at der vil strømme mange kunder til, da der her i Skagen er mange som har pragtfulde hunde og har man hund så skal den jo også forkæles, hunden er jo en trofast følgesvend som vil gøre alt for sin ejer og ven.
    Du ønskes et stort tillykke nu og mange år fremover
    Jan

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I dag åbner Kamstrup Hundesalon på Skarpæsvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger