Vil du være med til at gøre en forskel ….

GF 76 får tilskud til indkøb af en mobil spejlvæg.

Vil du være med til at gøre en forskel ….

20. april 2021 - kl. 11:12 - af

….. for vores børn og unge i GF76? 

Det seneste år har været hårdt for foreningsidrætten med tvangsnedlukning, aflyste aktiviteter og et stramt forsamlingsforbud. Helt konkret betyder det for gymnastikforeningen at flere af vores frivillige ledere/hjælper ”pauser” den i den kommende sæson. En normal udvikling efter nedlukninger af flere omgange og pga. 2 aflyste gymnastikopvisninger hvor der oftest rekrutteres frivillige – derfor forsøger foreningen med et nyt tiltag:  Forældrehjælper.

Så – har du lyst til at være en del af en forening i en spændende tid? Har du lyst til at være en del af dit barns idrætsaktivitet? Så er forældrehjælper helt sikkert det rigtige for dig!

Hvad?

Som forældrehjælper kan du vælge imellem en eller flere af vores frivillige teams, der håndterer forskellige opgaver forbundet med opvisninger, træning og andre arrangementer i løbet af den kommende sæson.

Du kan også være forældrehjælper tilknyttet dit barns hold, enten hvor du hjælper aktivt på holdet med at støtte op om træningen, hjælper børn som har brug for en ekstra hånd eller praktisk planlægning f.eks. ved sociale arrangementer og dragtprøvninger.

Hvornår?

Som en del af et team bliver du kontaktet hver gang vi har brug for hjælp. Vi kommer med opgaven – du melder dig til, hvis du har interessen og tiden. Ingen forpligtelser. Som en del af vores frivillige team modtager du en officiel T-shirt fra Gf76 og så får du selvfølgelig glæden ved at hjælpe andre.

Vi mangler også:

Minihjælper                        Alder: 11-13 år (skal være aktiv gymnast i GF76) 

Hjælpeinstruktører             Alder: Min. 13 år (aktiv gymnast) 

Assistent træner                 Alder: 15 år / eller fylder 15 i løbet af sæsonen (aktiv gymnast) 

Cheftræner                         Alder: Min. 18 år på springhold og på rytmehold 

Som træner i GF76 bliver du tilbudt efteruddannelse eller nye kurser, alt efter hvilken retning du ønsker at gå i. Vi hjælper dig i gang med dit hold, og kan vejlede eller finde relevant rådgivning til dig, hvis du har brug for det.

Tag kontakt til Dorthe (29649183) Sisse (28767910) eller Malte (29855066) og hør mere om at være en del af GF76 trænerteam – eller skriv til gf76skagen@gmail.com.

Kom og vær en del af os..

ALLE os fra GF76.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du være med til at gøre en forskel ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger