Byggeaktivitet i Lille Skagen når rekordhøjde

Foto: SkagensAvis.dk.

Byggeaktivitet i Lille Skagen når rekordhøjde

21. april 2021 - kl. 15:51 - af

Lige nu er 18 nye huse under opførelse i Lille Skagen. Heraf bygges de otte af TRIGON til udlejning og ni for private bygherrer, mens en enkelt køber har valgt selv at bygge på grunden.

Med 61 grunde solgt eller reserveret ud af 85 nærmer Lille Skagen-projektet sig den milepæl, der hedder tre fjerdedele.

Skagen Mægleren, der står for fremvisning og salg af husene i Lille Skagen, melder om et forår, der har været helt forrygende. Corona-situationen har fået flere til at prioritere ferie i Danmark og dermed investering i en feriebolig. Samtidig har den øgede aktivitet på boligmarkedet hjulpet de købere, der først skulle have solgt en anden feriebolig. Det betyder, at oversigtskortet ved indkørslen til Lille Skagen samt på hjemmesiden lille-skagen.dk med solgte, reserverede og ledige grunde ændrer sig næsten fra dag til dag.

Med 18 byggerier samtidig er der hektisk aktivitet i Lille Skagen. Der graves, mures, installeres og males over alt. De enkelte byggerier er på forskellige stadier – fra udgravning af sandpude til rejsning af elementer og tagkonstruktion, tekniske installationer og den sidste finish med malerullen.

Nogle af de huse, som er længst fremme – seniorboligerne – afleveres 1. juni, andre midt i juli og de sidste i august. De individuelle byggerier færdiggøres i løbet af sommeren og efteråret frem mod jul.

Trods travlhed har TRIGON stadig kapacitet til yderligere byggerier i Lille Skagen. Ingen vil komme til at vente unødigt på deres bolig. Leder af TRIGONs byggeafdeling, Martin Christensen, forsikrer, at kunder, der køber i dag, vil kunne flytte ind i første kvartal 2022.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggeaktivitet i Lille Skagen når rekordhøjde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger