Rift om Victor Svendsen Рmen han fortsætter i VEB

Rift om Victor Svendsen Рmen han fortsætter i VEB

23. april 2021 - kl. 7:31 - af

Indr√łmmet. Der har v√¶ret kamp om Victor Svendsens underskrift til den kommende s√¶son, men heldigvis forts√¶tter den 25-√•rige hj√łrringenser i VEB-tr√łjen.

– Det er ingen hemmelighed, at Victor havde specielt √©t sp√¶ndende tilbud fra en anden ligaklub. Det tvang os til at finde flere penge, og her gik vores hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel i den grad forrest. Ogs√• Fjordbak Byg, HjulmandKaptain og Trigon hjalp os i m√•l, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Victor Svendsen ser frem til endnu en sæson i VEB.

РJeg vil gerne spille for VEB, fordi vi har en stærk og sjov trup, som kan spille med om guldet, og samtidig give noget tilbage til Nordjylland, hvor jeg startede min badmintonkarriere. Så jeg glæder mig til endnu en sæson for VEB, fortæller Victor Svendsen.

Han overtager ansvaret som 1. herresingle efter Jan √ė. J√łrgensen, som stopper sin aktive karriere.

– Det f√łles selvf√łlgelig super godt, og jer er stolt af det. Det bliver en sp√¶ndende udfordring med mange gode kampe.

Hvordan vurderer du dine chancer?

– Jeg anser mine chancer som v√¶rende gode. Min udvikling er g√•et stille og roligt fremad, s√• jeg f√łler mig parat og klar til at vinde en masse kampe for VEB.

Hvad har du l√¶rt af Jan √ė. J√łrgensen i denne s√¶son?

РJan har været en stor hjælp og virkelig god til at lære fra sig. Jeg har spurgt Jan meget til råds og sugede det til mig, som jeg kan bruge i badmintonkarriere.

I dag modtager du din cyklende cheftr√¶ner ved Br√łndby Hallen. Har du en sp√¶ndende overraskelse til ham, naŐär han ankommer?

– Det har jeg helt sikkert. Jeg tror, det er en tr√¶t tr√¶ner, der ankommer, s√• han har helt sikkert brug for lidt s√łdt, smiler Victor Svendsen.

VEB’s cheftr√¶ner, Allan Kolbro Nielsen, cykler torsdag og fredag 325 kilometer fra Skagen til Br√łndby Hallen for at samle penge ind til VEB. Du kan st√łtte p√• MobilePay 18954, hvis du vil vise din opbakning til VEB.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rift om Victor Svendsen - men han fortsætter i VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger