Børnene genåbner Kappelborg med musik og spas

Børnene genåbner Kappelborg med musik og spas

26. april 2021 - kl. 10:41 - af

”Vi skal feste til hele Villa Villekulla ryster”. – Sådan lyder det i børnebogen ”Pippi holder fødselsdag” af den svenske forfatter Astrid Lindgren. Torsdag d. 13. maj kl. 14 er det dog murene på Kappelborg, der kommer til at ryste, for det er nemlig Pippi og et forhåbentlig feststemt publikum af børn i alle aldre, der genåbner kulturhuset for musik og ballade, når Katrine Billes festlige “Pippis fødselsdagsshow” indtager scenen.

”Der findes jo ingen, der som Pippi forstår at fejre fødselsdag, så det passer perfekt, at det bliver børnene, der i samarbejde med Pippi genåbner Kappelborg for musik og spas efter 8 måneders nedlukning”. Sådan lyder det fra kulturhuset, der i dagens anledning uddeler kakao, juice, spunk og nybagte chokoladeboller fra Iscaféen gratis til alle børn.

Det er lillenørden Katrine fra DR’s Ramasjang, der giver den gas som verdens stærkeste pige, og altså fejrer sin fødselsdag på Kappelborg. Pippi læser højt fra sine egne fortællinger, leger tingfinder, går i butikker og tager i cirkus – på ægte Pippi-manér. Med sig på scenen har hun det festligste liveband som sørger for, at det bliver et show for fuld musik, med velkendte sange som “Her kommer Pippi Langstrømpe”, “Tingfindersangen”, og sangen om “Verdens stærkeste pige”.

”Det bliver en dag for alle børn og barnlige sjæle i alderen fra 3 – 99 år, så vi kan kun opfordre til, at I finder jeres indre tingfinder, spilopmager og festabe frem, og er med til et brag af en genåbningsfest”, lyder opfordringen fra Kappelborg til alle Pippi-fans. Kulturhuset understreger samtidigt, at alle gældende restriktioner vedrørende covid-19 naturligvis bliver fulgt, så alle får en god oplevelse i godt og trygt selskab. For alle over 15 år gælder derfor kravet til coronapas/gyldig test og offentligt udstedt ID.

Pippi Langstrømpe blev skabt tilbage i 1941 af den svenske børnebogsforfatter Astrid Lindgren. Det var Lindgrens datter Karin, der fandt på navnet og bad sin mor om at fortælle historier om Pippi. På sin 10 års fødselsdag d. 21. maj 1945 fik Karin de nedskrevne historier i fødselsdagsgave, og datoen er i dag Pippis officielle fødselsdag.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnene genåbner Kappelborg med musik og spas' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger