Gammel cirkusvogn får nyt liv

Helle Westmark og Heidi Riise, fra butikken Benedikte Utzon, på Sct. Laurentiivej i Skagen, kan du også møde i den spændende cirkusvogn.

Gammel cirkusvogn får nyt liv

30. april 2021 - kl. 7:26 - af

Lasse Skaarup har købt og renoveret en gammel cirkusvogn fra Cirkus Benneweis, som nu får nyt liv som showroom og salgsvogn for hans modefirma Benedikte Utzon, som har butikker i København og Skagen samt webshop.

Vild med cirkus

Cirkus har altid haft en stor plads i Lasses liv, og da han så der var en gammel cirkusvogn til salg, måtte han da bare have den.

Vidste egentlig ikke hvad han ville bruge den til og vognens tilstand var meget ringe, så de første par år stod den opmagasineret.

Fra idè til handling

Under en hyggelig snak med Eventmager Anne Madirazza, opstod tanken om at bruge cirkusvognen til showroom og med masser af fritid, grundet Corona nedlukningen, besluttede Lasse Skaarup, sig for at gå i gang med at renovere vognen.

Det var et større arbejde, der lå forude, for renoveringen skulle være i respekt for vognens historie og så tæt på originalen som muligt. Efter en omhyggelig research og kontakt til andre, som har renoveret cirkusvogne, var de overordnede linjer lagt.

De materialer der er brugt til renoveringen, er stort set genbrugsmaterialer, som falder naturligt ind i det færdige resultat.

Cirkusvognen, som også har været brugt i børnekanalen Ramasjang, er nu klar til at komme ud på landevejen.

Premiere i Skagen

Cirkusvognen vil være opstillet på pladsen ved Toldbygningen for enden af Havnevej i Skagen, hvor der vil være mulighed for at se et udvalg af modetøj fra Benedikte Utzon, som en appetitvækker for det store udvalg i forretningen i Det gamle Bibliotek i Skagen

Senere på sommeren kører Cirkusvognen til Tisvildeleje, hvor den vil være i 5 uger.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gammel cirkusvogn får nyt liv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger