Fotoudstilling besøger Det Grå Fyr

Fotoudstilling besøger Det Grå Fyr

8. maj 2021 - kl. 8:20 - af

Udendørs fotoudstilling med danskernes egne naturbilleder besøger Det Grå Fyr.

Fra 11. maj til 10. juni 2021 kan fotoudstillingen ”Vores vilde vidunderlige natur” opleves udendørs foran Det Grå Fyr i Skagen. Fotoudstillingen er gratis og de besøgende kan opleve 27 unikke billeder fra den danske natur og samtidig deltage i den vilde vidunderlige dyrequiz. 

DR, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Danske Naturhistoriske Museer sætter i 2020 og 2021 sammen fokus på Danmarks natur under temaet ’Vores Natur’. Gennem en række initiativer kan danskerne få ny viden, nye oplevelser og nye muligheder for at lære naturen bedre at kende.

Et af initiativerne i 2020 var en fotokonkurrence, hvor danskerne i fællesskab og gennem billeder har inspireret hinanden til nye naturoplevelser. Interessen for at være med i fotokonkurrencen var overvældende, og fra april til september 2020 blev der indsendt i alt 23.217 bud på en vinder fra over 10.000 steder i vores natur.

Fotoudstillingen ’Vores vilde vidunderlige natur’ viser fotokonkurrencens 27 vinderbilleder fra hele landet. Alt sammen fotograferet af naturelskende danskere i løbet af 2020 – lige fra 23-årige Julie i Frederikshavn til 81-årige Benny i Ballerup.

Tag med på en vild, vidunderlig og højst overraskende fotorejse i naturen på tværs af Danmark. Fra fotos af islandske ryler over løbende heste til spættede sæler og solopgange over Lille Vildmose.

  • Vi håber, at fotooplevelsen vil inspirere danskerne til selv at gå på opdagelse derude og give dem lyst til at passe endnu bedre på vores natur, siger kampagneprojektleder fra DR, Jonas Selberg.
  • Vi glæder os til at kunne vise naturskønne fotografiske øjeblikke ved foden af Det Grå Fyr. Naturen her på Skagens Odde danner de perfekte rammer til naturfotos. Vi håber på at kunne inspirere de besøgende gæster til selv at tage i naturen og indfange de særlige øjeblikke som opstår, udtaler Lene Kappelborg fra Det Grå Fyr   

Alle 23.217 indsendte naturbilleder til fotokonkurrencen kan opleves på voresnatur.nu/foto, hvor danskerne også kan finde inspiration til spændende naturoplevelser. Fotoudstillingen er støttet af Nordea-fonden, Aage V. Jensen Naturfond og 15. Juni Fonden og skabt i samarbejde med Life Exhibitions.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fotoudstilling besøger Det Grå Fyr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger