Musikalsk kappestrid i blues’ens tegn

Musikalsk kappestrid i blues’ens tegn

26. maj 2021 - kl. 7:20 - af

Hedt bliver det, når Kappelborg på lørdag d. 29. maj kl. 20 for 7. år i træk byder indenfor til blues og roots uden filter – en ægte Blues Jamboree med blandt andre den dansk/svenske spillemand Perry Stenbäck og tusindkunstneren Mik Schack.

Ordet Jamboree er oprindeligt opfundet af spejderbevægelsens skaber, Lord Baden-Powell, og kommer efter sigende fra indiansk, hvor det frit oversat betyder “Fredelig kappestrid mellem mange stammer”.   Til Jamboreen på Kappelborg er der derfor heller ingen sæt-liste, men i stedet spiller og jammer musikerne ligesom man gjorde dengang bluesen var ung og farlig: Med, mod og henover hinanden.

”Blues Jamboreen er en af de fedeste bluesaftner vi har”, lyder det fra Kappelborg. ”Den er intim og spontan, og så spiller musikerne bare med en særlig virtuositet og hjerte denne aften, hvor intet er planlagt, men hvor impulserne styrer slagets gang. Som publikum kan man virkelig glæde sig til en god aften fyldt med mesterlig blues, musikalske overraskelser og masser af nærvær.”

Line-uppet afslører, at det bliver en aften i selskab med nogle af de bedste bluesmusikere på den danske bluesscene: Slideguitarist Olav Poulsen, den irske sanger med den store stemme Richard Farrel, talentfulde Alain Apaloo på guitar, sanger, spillemand og entertainer Peter Nande, sanger, spillemand og multiinstrumentalist Perry Stenbäck og ikke mindst Mik Schack på vaskebræt.

Flere informationer på kappelbrogskagen.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalsk kappestrid i blues’ens tegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger