Henrik og Allan et skridt nærmere

Henrik Geisler og Allan "kolle" Nielsen venter nu "bare" på at Økonomiudvalget venter tommelfingeren opad.

Henrik og Allan et skridt nærmere

1. juni 2021 - kl. 19:16 - af

Vedtagelse af forslag til kommuneplantillæg og lokalplan for padelcenter Nordmarksvænget 1 i Skagen. Sådan lød overskriften til punkt nummer 11 på Plan- og miljøudvalgets dagsorden for dagens møde.

Inden mødet havde Teknik– og kulturdirektøren indstillet, at Plan– og Miljøudvalget anbefaler Økonomiudvalget at godkende vedtagelse af kommuneplantillæg og lokalplan, og det var netop det der skete.

“Vi er superglade for at vi nu er skridt tættere på at realiserer vores drøm om at bygge et padelcenter i Skagen” fortæller Henrik Geisler og Allan Kolbro Nielsen til SkagensAvis da de hører om udvalgets beslutning. Duoen har været i gang med realiseringen af Padelcenteret i ca. 1½ år nu.

Henrik og Allan har købt den 6000 m2 store grund på Nordmarksvænget 1 af kommunen for 410.000 kr, og det er her de vil opfører et ca. 1400 m2 padelcenter hvor der bliver plads til 5 baner, bad, omklædningsrum og et afslapningsområde.

Avisen har her til aften talt med Peter Sørensen (V), der er formand for Plan- og Miljøudvalget, og han fortæller at alle i udvalget synes det er en god ide med et padelcenter i Skagen. Det eneste der er uenighed om er højden på bygningen. Her gik udvalgets 5 socialdemokratiske medlemmer, ind for de 12 meter der er lov til i lokalplanforslaget, mens Venstres 2 medlemmer kunne gå med til 10 meter i højden. “De 10 meter bør være maks, når man ser på de indsigelser der har været omkring opførelsen af Padelcenteret”, slutter Peter Sørensen.

Nu skal Økonomiudvalget have sagen på møde den 16. juni, men mon ikke der også her bliver sagt ja, for mandat fordelingen er ligesom i Plan- og Miljøudvalget, 5 socialdemokrater og 2 Venstre folk.

Hvad er Padel?

Dansk Padel Forbund skriver således på deres hjemmeside:

Padel, tidligere kaldet padel tennis i Danmark, er en sport, der bedst beskrives som 50% af det bedste fra andre ketcher – og batsportsgrene og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær. Sporten er let at komme i gang med og appellerer derfor til en bred gruppe af udøvere (unge, ældre, uøvede og handicappede).

Padelcentret bliver ikke som en klub, hvor man som medlem skal betale kontingent, men et sted hvor man kan komme tage venner eller kollegaer og blot droppe ind eller man kan booke en bane på forhånd.

 

 

 

En kommentar til “Henrik og Allan et skridt nærmere” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Henrik og Allan et skridt nærmere”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Henrik og Allan et skridt nærmere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger