Mindeord over Poul R. Poulsen

Mindeord over Poul R. Poulsen

7. juni 2021 - kl. 10:56 - af

Poul R. Poulsen er død. Hvor er det trist at erfarer. Poul var gennem mange år en del af FF Skagen – først som økonomichef og de sidste år som direktør for FF Skagen Fonden.

Poul var en nær ven af kulturlivet i Skagen – ikke mindst Verdensballetten, hvor han hvert år sørgede for, at fonden gav en stor økonomisk håndsrækning. Hvert år sidst på foråret, aftalte vi at mødes på Pouls kontor hos FF Skagen. Der var altid afsat en time til mødet, og der blev budt på kaffe og småkager.  Vi talte om livet, om kunsten, om Skagen, om rejser og meget andet, og så skulle vi jo også lige berøre fondsstøtten til Verdensballetten, det var jo derfor vi var samlet.

Poul var klar i mælet, men altid på en imødekommende og venlig facon. Han var et gennemført ordentligt menneske, som var interesseret og engageret, – ydmyg og blottet for alt hvad der var smart. Et ord var et ord.

Han var altid at finde blandt publikum til Verdensballetten, og til julekoncerterne i Skagen Kirke. En af de sidste gange jeg så Poul, var i København hvor han sammen med sin hustru Grethe kom til premieren på filmen Cats – hvor flere af Verdensballettens dansere medvirkede.

Hvor er det trist at læse at Poul nu er død, og min tanker går til Grethe og til familien. Jeg kan desværre ikke komme til bisættelsen i Skagen Kirke på fredag, men jeg vil tænde et lys her i København og i taknemmelighed sige Poul tak for hans store engagement og støtte til kulturlivet i Skagen.

Ære være hans minde. 

Jens-Christian Wandt

Leder af Verdensballetten

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord over Poul R. Poulsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger