Mindeord for Steen Jørgensen

Mindeord for Steen Jørgensen

15. juni 2021 - kl. 11:55 - af

Forhenværende forstander Jørgen Christian Jensen, Skagen Skipperskole, skriver følgende mindeord om elinstallatør Steen Jørgensen, Øster Strandvej 6. 9990 Skagen.

Steen Jørgensen, Skagen Skipperskole, Bankvej 1`s gode ”gamle” nabo har alt for tidligt trukket det sidste kabel og skabt den sidste ”kontakt” til sin familie og det omkringliggende samfund, som stod hans hjerte nær. Steen Jørgensen var et utroligt energisk og varmt menneske, som jeg satte stor pris på. Steen og undertegnede havde gennem årene mange inspirerende møder, hvor et utal af ideer kom til verden, herunder løsning af vore elevers indkvarterings behov samt skolens voksende pladsproblemer. Opgaver, der blev løst hen af vejen med et omfattende ungdomsboligbyggeri i Skagen, køb af det meste af Steens overetage for til sidst at bygge ”århundredets skipperskole ”på Kuttervej.

Vi havde et eksemplarisk naboskab hvor kommunikation var nøgleordet. Vores fælles gård illustrerede på bedste vis at vores nabo var en driftig virksomhed, med mange forskellige opgaver.

Hvert år til jul, når jeg i bil nærmer mig Skagen, toner Steen ind på nethinden. Ude til styrbord (højre) står de engle, der uden for sæsonen, opholdt sig i vore fælles baggård.

”Toppen af Danmark” har mistet en af sine Gazelle-pris modtager.

Mine tanker går til Steens hustru og familie i denne tid, hvor ord er fattige, men de eneste vi har.

Jørgen Christian Jensen.

R.

En kommentar til “Mindeord for Steen Jørgensen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Mindeord for Steen Jørgensen”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord for Steen Jørgensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger