Skagbo ny formand for Dansk El Forbund Nordjylland

Næstformand Dansk El Forbund Nordjylland, Per Dahl Sørensen, t.v. overrækker blomster til den nyvalgte afdelingsformand Per Skjervedal.

Skagbo ny formand for Dansk El Forbund Nordjylland

16. juni 2021 - kl. 8:31 - af

Dansk El Forbund Nordjylland har holdt generalforsamling 14. juni 2021. Generalforsamlingen var udskudt på grund af Covid 19 og skulle have været afholdt i november måned 2020.

På generalforsamlingen valgtes ny formand for de cirka 3.000 medlemmer af Dansk El Forbund Nordjylland. Det blev Per Skjervedal, Skagen, der har været faglig sekretær i Dansk El Forbund Nordjylland siden 2011.

Per Skjervedal udtaler, at han vil arbejde for et endnu stærkere Dansk El-Forbund med medlemmerne i centrum og et stærkere bånd til alle tillidsvalgte.

Den afgående formand, Jens Kristian Andersen, blev hyldet af generalforsamlingens deltagere, som også omfattede forbundsformand Jørgen Juul Rasmussen og forbundsnæstformand Jens-Olav Pedersen, som også havde tillidshvervet som dirigent på generalforsamlingen.

Jens Kristian Andersen blev hyldet for sin rolige væremåde, sit sociale engangement og sin evne til at tilpasse sig forandringer i fagforeningen.

Den afgående formand var først kasserer i den tidligere Aalborg afdeling af el-forbundet. Senere blev han kredskasserer og ved den nye afdelingsstruktur i 2003 var det naturligt, at Jens Kristian Andersen blev valgt som formand for den nye, nordjyske afdeling af el-forbundet.

Som formand har Jens Kristian Andersen siddet i forbundets hovedbestyrelse, forretningsudvalg og budgetudvalg.

Posten som hovedbestyrelsesmedlem i forbundet overtages nu af den nye formand Per Skjervedal.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagbo ny formand for Dansk El Forbund Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger