Skagen Tennisklubs padelbane blev indviet i lørdags

Anders Mortensen klipper snoren til den nye padelbane.

Skagen Tennisklubs padelbane blev indviet i lørdags

22. juni 2021 - kl. 7:14 - af

Klubben har succes med ny padelbane.

Skagen Tennisklub har nu den glæde at kunne tilbyde denne nye idrætsgren til børn, unge og familier på deres smukke anlæg på Drachmannsvej.

Formand Johan Hessellund bød velkommen og fortalte om padelsporten og banens tilblivelse:

Padel er den hurtigst voksende sport i Danmark, bl.a. fordi den er velegnet for såvel begyndere som øvede – og så er det sjovt – meget sjovt at spille padel. Det er god motion for både unge og ældre. Sporten har stort potentiale for personer, der ikke tidligere har dyrket ketsjersport, da den er nem at lære, idet både bat, bold og bane egner sig for begyndere.

Vi havde i 2018 set spillet udfoldet på feriesteder i Sydspanien, og syntes godt om spillet, der kunne være med til at udvikle Skagen Tennisklub. Vi var klar over, at det var vigtigt, at padelbanen blev organiseret i foreningsregi, og dermed blev en del af den lokale breddeidræt, så prisen for medlemskab og baneleje kan holdes på et rimeligt lavt niveau, således at alle har råd til at være med.

Erfaringer fra anlæg af padelbaner ved tennisanlæg overalt i Danmark har betydet stor fremgang af nye medlemmer for klubberne. Det er over al forventning også sket her. I 2020 havde klubben 113 medlemmer, men nu i 2021 – og det allerede inden sommerferien og efter kun 2½ måned med padel – har vi 190 medlemmer i Skagen Tennisklub. Altså næsten en fordobling af medlemmer. Dertil kommer, at vi samtidigt har fordoblet vores årlige sponsorbidrag til driften – og nu i tillæg har ca. 25 sponsormedlemmer i vores klub. Desuden er der mange gæstespillere på banen i weekender. Kort sagt: Padelbanen er en stor succes allerede nu.

Klubben har haft nedsat et Padeludvalg til at planlægge og gennemføre anlægget af banen og udenomsarealer. Vi er glade for, at det blev Sport Trading ApS, der leverede det bedste og billigste tilbud på anlæg af banen – de har jo også leveret og serviceret vore fire flotte tennisbaner siden 2007. Sport Trading ApS holdt tidsplanen trods to uger med hård frost i byggeperioden, og leverede et flot stykke arbejde i bedste kvalitet med drænasfalt under græstæppet, lysmaster med mange lux, og fineste kvalitet bane og vægge, leveret direkte fra Madrid. Banen kan bruges hele året rundt med mindre, der er sne eller frost.

Banen har kostet knap 400.000 kr., inkl. moms og dertil kommer udenomsarealer, låsesystemer, booking- og betalingssystem, m.m. for godt 100.000 kr.

Vi har søgt og modtaget i alt 298.630 kr. i støtte fra følgende syv anlægssponsorer:

Sparekassen Vendsyssel, Skagen Afdeling, vores hovedsponsor

Nordea Fonden

Folkeoplysningsudvalgets Anlægspulje i Frederikshavn Kommune

Velux Fonden

DIF og DGI´s foreningspulje

Spar Nord Fonden

Sol og Strands Lokale Håndsrækning

Hertil kommer at padelbanen har betydet nye driftsponsorer som Home og Joha A/S, medens Huset Holst har sponseret de to fine bænke, som kan ses ved banen.

Johan Hessellund sluttede af med at sige mange, mange tak for den fremragende opbakning fra klubbens sponsorer – og ikke mindst den kæmpestore indsats fra klubbens padeludvalg og øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Skagen tennisklubs hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel ved områdedirektør Anders Mortensen gik herefter på den røde løber og klippede snoren over.

Herefter var der Skagen Hurra for padelbanen og Skagen Tennisklub med efterfølgende champagne og pindemadder.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Tennisklubs padelbane blev indviet i lørdags' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger