Aftensang ved Vippefyret

Aftensang ved Vippefyret

27. juni 2021 - kl. 9:01 - af

Som en nyt tiltag i Skagen, indbyder operasanger og Skagens Ambassadør Jens-Christian Wandt til aftensang ved Vippefyret.

Tre onsdage henover sommeren – 30. juni, 7. & 21. juli mødes alle der har lyst, til en ½ times aftensang – kl. 21.00 ved Vippefyret.

Det er ganske gratis og der bliver uddelt sangblade ved fyret, så man skal blot møde op. Arrangementet er for alle – både sangere og brummere og dem midt imellem, og sangene synges i et leje så alle kan være med.

Sangene er populære danske sommersange, aftensange og sange med tilknytning til Skagen – men alle kendte og populære. Sangene bliver præsenteret med en lille kort historie, anekdoter eller tanker om både musikken, Skagen eller tiden lige nu.

  • Sang er jo noget vi alle har et forhold til – siger Jens-Chr. Wandt, og efter et år med corona og fællessang på DR er kærligheden til den danske sang ikke blevet mindre. Fællessang er verdens bedste fællesskab. Vi får både en fysisk udfordring i selve det at synge sammen, men vi får også en fælles oplevelse i teksten og i musikken. Det går både til hjertet og til hjernen når vi synger sammen.

Aftensang ved Vippefyret er blevet til med støtte fra Turisthus Nord. Efter sangen ved Vippefyret vil caféen ved Skagens Bamsemuseum tæt på fyret, være åbent, så man her har mulighed for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en is. Man kan naturligvis også tage sin egen kaffe eller vin med ud til Vippefyret.

  • Der er ikke noget bedre end at slutte dagen med sang, siger Jens-Chr. Wandt. Det er ligesom om at dagens mange indtryk og gøremål samler sig, når man slutter med sang. Jeg er sikker på det bliver både stemningsfuldt og smukt når vi samles til fællessang ved Vippefyret, rammerne, stemningen og musikken – jo jeg glæder mig.

AFTENSANG VED VIPPEFYRET

Onsdage: 30. juni, 7. & 21 juli 2021 – kl. 21.00.

Gratis adgang

Sangblad udleveres ved arrangementet.

 

Vi opfordrer til at man enten går eller cykler til Vippefyret – og ellers parkerer på p-pladsen ved Det Hvide Fyr, eller på Østre Strandvej.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftensang ved Vippefyret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger