Ejerskifte i farver på Galleri Bo

Ejerskifte i farver på Galleri Bo

8. juli 2021 - kl. 7:42 - af

Fredag den 9. juli fra klokken 14-17 inviterer den nye ejer af Galleri Bo på Havnevej i Skagen, Pia Krintel, sammen med stifteren og forgængeren Maibrit Bo, til reception for at markere ejerskiftet.

Det kunne ikke lade sig g√łre, da n√łglerne blev overdraget tidligere p√• √•ret. Nu er restriktionerne lempet, og der er √•bnet for at feste igen.

РVi overholder naturligvis alle krav om afspritning med videre, og vi glæder os til at se kunder, samarbejdspartnere og andre venner af huset. Vi byder i gårdhaven på lidt godt at spise og drikke, og så skal vi ellers hygge, fortæller Pia Krintel, som har arbejdet i galleriet i godt otte år.

РJeg er heldigvis stadig en del af galleriet, og jeg fortsætter med at rejse rundt og sikre god kunst til Skagen. Det er et spændende arbejde at finde dygtige kunstnere, så Galleri Bo altid har nyt og spændende kunst. Vi har altid valgt kunst med hjertet, og sådan bliver det også med Pia som ny ejer, fortæller Maibrit Bo, der for 15 år siden helt fra bunden startede og byggede Galleri Bo.

– Vi har rigtig mange gode og trofaste lokale kunder, og heldigvis kommer der ogs√• mange af byens g√¶ster for at k√łbe god kunst. Vi har altid mange flotte og sp√¶ndende nyheder, og det f√•r vi mange roser for.

Hun √•bnede i p√•sken 2006 Galleri Bo og begyndte med fem-seks kunstnere. I dag er der v√¶rker af 38 forskellige og meget sp√¶ndende kunstnere lige fra malerier, bronze, keramik, glaskunst, jernkugler drivt√łmmer/glas med videre.

For 15 √•r siden havde Maibrit Bo hj√¶lp af en halvdags medarbejder, og nu er der seks ansatte om sommeren. Webshoppen www.galleriboshop.dk udg√łr i 2021 en stor del af salget.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ejerskifte i farver på Galleri Bo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger