Nu bliver det nemmere for lystsejlere i Skagen og Sæby at komme rundt

Fra venstre Tonny Thorup - Anita Falden Jensen - Flemming Thingbak.

Nu bliver det nemmere for lystsejlere i Skagen og Sæby at komme rundt

8. juli 2021 - kl. 7:45 - af

Et samarbejde mellem Destination NORD, Volkswagen/Uggerhøj Biler i Frederikshavn og lystbådehavnene i Sæby og Skagen stiller udlejningsbiler til rådighed for bl.a. lystsejlere – lige ”ved døren”. Målet er at give gæster uden bil bedre mulighed for at tage på opdagelse i området.   

I lystbådehavnene i Skagen og Sæby står der nu i alt tre helt nye biler til rådighed for feriegæster, som kan lejes på dagsbasis. Udlejningen er gjort så enkel som overhovedet muligt og foregår via Uggerhøjs hjemmeside, Uggerhoej.dk.

Det er en vigtig del af det koncept for gæsteservice, som Destination NORD udbyder. 

– For de gæster, der kommer uden egen bil i enten Sæby eller Skagen – fortrinsvis lystsejlere – kan det være vanskeligt at finde ud af, hvordan man kommer mellem byerne i området eller rundt med offentlig transport til de forskellige attraktioner. Det bliver nu meget nemmere og stadig inden for en særdeles overkommelig prisramme, forklarer Tonny Skovsted Thorup, som er direktør i Destination Nord.

Der har været meget stor velvilje fra Frederikshavn Kommune, bl.a. med hjælp til at etablere parkering på havnene til bilerne, og også samarbejdet med de to lystbådehavne i Skagen og Sæby har været fantastisk. Jeg er meget glad for, at vi er lykkedes med at gennemføre dette projekt til stor gavn for vores gæsteservice i kommunen. 

Destinationsselskabets turistinformation i havnemesterboligen på Vestre Strandvej 10 i Skagen og de to havnekontorer fungerer som nøgleudleveringssteder for bilerne. De udlejes af Volkswagen i Frederikshavn/Uggerhøj Biler.

Målgruppen er særligt lystsejlere, men det kan fx også være cykelturister eller andre, som ikke har egen bil med på ferie. Her er bilerne et lettilgængeligt alternativ til offentlig trafik, som ind imellem kan være en barriere for at tage på opdagelse uden for byerne.

Vi har ca. 11.000 overnatninger i Skagen Havn om året, og ca. 80 % af dem er udlændinge, fortæller Anita Falden Jensen, som er havnefoged i Skagen. – I hovedsæsonen er der en del børnefamilier iblandt, og de vil gerne ud at besøge attraktionerne, når vejret ikke lige er til at nyde solen i Skagen Havn. Der har vi manglet et tilbud, som gør det muligt at køre nedad i landet og få nogle gode oplevelser med hjem.   

Hun suppleres af Flemming Thingbak, som er kunde- og kommerciel direktør i Uggerhøj Biler og initiativtager til projektet: 

– Vi syntes, det er en kreativ måde at tænke ud af boksen på og give gæster i Skagen og Sæby flere gode oplevelser under besøget med en løsning, der er plug and play og super-lavpraktisk. Det er god service over for vores gæster, som forhåbentlig kan bidrage til, at de får lyst til at komme igen. Vi er meget spændte på at se, hvordan det går med udlejningen her henover højsommeren.  

Netop den gode service er et ”varemærke” for både Skagen og Sæby. Skagen har to gange i træk været topscorer i Dansk Kyst- og Naturturismes undersøgelse af gæstetilfredsheden i 37 danske kystferiebyer, og i den seneste undersøgelse var Sæby nr. 2.

En kommentar til “Nu bliver det nemmere for lystsejlere i Skagen og Sæby at komme rundt” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nu bliver det nemmere for lystsejlere i Skagen og Sæby at komme rundt”

  • John Frederiksen

    så skal i ikke undre jer over at om et par år er der ingen Taxa i Skagen. Kommunerne og nu turistforeningerne fjerner Taxakørslen. Den enes brød den andens død

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu bliver det nemmere for lystsejlere i Skagen og Sæby at komme rundt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger