Fortsat høje smittetal

Fortsat høje smittetal

30. juli 2021 - kl. 15:18 - af

I forbindelse med de høje smittetal i Skagen har avisen været i kontakt med Frederikshavn Kommune der har sendt denne kommentar:

Dagens tal fra styrelsen i Frederikshavn Kommune: Der er 29 nye tilfælde på vores liste i dag. Af disse er 3 testet med antigentests.

Frederikshavn Kommune har netop talt med Styrelsen for Patientsikkerhed som opfølgning på dagens meget høje smittetal med overvægten af smitten i Skagen.

På baggrund af den smitteopsporing, der er foretaget i forbindelse med de cafeer og restauranter, der har været ramt af udbrud, vurderer Styrelsen, at cafeerne og restauranterne gør et stort arbejde. De bidrager til smitteopsporing ved bl.a. at kontakte gæster. Mange skal testes som nær kontakt på 4. og 6. dag – og Styrelsen for Patientsikkerhed noterer sig derfor også, at det godt, at Regionen har øget PCR-testkapaciteten i netop Skagen. Derudover konstaterer Styrelsen, at der er lidt spredt smitte, hvor det ikke kan konkluderes, hvorfra smitten kommer.

Vigtigt, at alle fortsat husker de gode smitteforebyggende anbefalinger og lader sig teste, som myndighederne foreskriver.

En kommentar til “Fortsat høje smittetal” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fortsat høje smittetal”

  • Anders Jørgensen

    Så afsted til PCR test det hjælper absolut ikke at vente.
    Venlig hilsen
    Anders Jørgensen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortsat høje smittetal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger