Ambassadører med perspektiver på Skagens udvikling

Fra venstre: 1. viceborgmester Bjarne Kvist, direktør Tonny Skovsted Thorup, direktør Willy B. Hansen, Skagen Ambassadør Friis Arne Petersen, Skagen Ambassadør Christina Lotter, Skagen Ambassadør Frank Uhrenholdt, direktør Allan Kastor, borgmester Birgit S. Hansen, kommunaldirektør Thomas Eriksen og Skagen Ambassadør Tavs Vagnby.

Ambassadører med perspektiver på Skagens udvikling

7. august 2021 - kl. 8:12 - af

Borgmester Birgit S. Hansen var torsdag igen vært for en dag med Skagen Ambassadørerne, som gav deres besyv med på Skagens udvikling. Ambassadørerne er skagboer, som har været rundt i verden med succes og kommer med deres syn og meninger om, hvordan de ser Skagens udvikling. 

Direktør for Skagen Havn Willy B. Hansen viste rundt på den imponerende seneste havneudvidelse og ridsede de mange perspektiver op for erhvervsudvikling og jobskabelse på havnen. Der var stor anerkendelse af projektet og “klap på skulderen” til havnedirektøren, som med udvidelsen får endnu flere muligheder for at tiltrække virksomheder og internationale aktører til havnen.

Den nyudnævnte kommunaldirektør Thomas Eriksen gav et indblik i de planlægningsmæssige rammer og udfordringer i Skagen, hvor der grundlæggende ikke er så mange ledige arealer og fri plads. Det handler rigtig meget op at optimere udnyttelsen, herunder også hele tiden at lave fælles løsninger mellem borgerne, erhvervslivet og kommunen: – Min dør er altid åben og telefonen tændt, hvis I som ambassadører har en udfordring eller en idé, som vi skal have vendt, sagde kommunaldirektøren.

Direktør for Destination NORD Tonny S. Thorup gav en temperaturmåling på turismen i Skagen og gjorde rede den nye organisering på området, hvor der nu er 19 destinationsselskaber i Danmark:

  • Skagen er et af Danmarks allerstærkeste brands og har historisk klaret sig imponerende, men der er fortsat rum for udvikling og behov for hårdt arbejde. Coronapandemien har også haft stor betydning for Skagens turisme, understregede direktør Tonny S. Thorup.

Borgmester Birgit S. Hansen takkede for den ivrige deltagelse og de mange input og for ambassadørernes arbejde for Skagen:

  • Det er altid skønt at mødes med mennesker, som brænder for Skagen og kommer med perspektiver udefra -uanset om det er fra Sydafrika eller Hong Kong. Det har Skagen altid brug for, og det sætter vi stor pris på, sluttede borgmester Birgit S. Hansen og det med håndslag om at bruge hinanden lidt mere i hverdagen, når der dukker en god idé op. 
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ambassadører med perspektiver på Skagens udvikling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger