Nyt skoleår og nyt vejledningsteam på Frederikshavn Handelsskole

Jens, Katrine og Rikke.

Nyt skoleår og nyt vejledningsteam på Frederikshavn Handelsskole

12. august 2021 - kl. 8:57 - af

Et nyt skoleår er startet for eleverne på Frederikshavn Handelsskole. Det betyder også, at de nu møder nye studievejledere, som altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Det gælder også for folkeskoler, forældre og kommende elever.

Frederikshavn Handelsskoles har i år et nyt hold studievejledere, en god blanding af nye og rutinerede studievejledere, som står klar til at hjælpe eleverne.

I år har Frederikshavn Handelsskole sammensat et team som består af Bettina Lauridsen Hägele, Jimmi Emil Nielsen, Rikke Wagner Gundestrup, Jens Drejer Jacobsen og Katrine Liv Grundtvig. Bettina og Jimmi står for vejledning på EUD, EUX og EUS. Rikke, Jens og Katrine står for studievejledning for HHX.     

Katrine Liv Grundtvig er en af de nye studievejledere, og hun glæder sig til et nyt skoleår ”Jeg glæder mig meget til at møde eleverne på en anden måde, end jeg har gjort som underviser her på Frederikshavn Handelsskole. Elever som trives, fungerer bare bedre i alle henseender. Jeg ser frem til at hjælpe med at sikre dette”

”Vores studievejledere er vigtige på Frederikshavn Handelsskole, fordi de unge står over for mange valg både i forhold til deres professionelle fremtid men nogen har også brug for ekstra hjælp, støtte og vejledning i forhold til uddannelserne her på stedet og i deres private liv. På den måde hjælper studievejlederne eleverne med at gennemføre deres ungdomsuddannelse men sørger også for at den enkelte elev har det godt og trives”, fortæller rektor Mik Ingenuus.

Selvom Frederikshavn Handelsskole nu er startet op, har du stadig mulighed for at starte en ungdomsuddannelse på skolen. Kontakt en studievejleder hvis du vil vide mere. Find deres kontaktoplysninger her https://fhavnhs.dk/for-elever/gymnasie-og-studievejledning/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt skoleår og nyt vejledningsteam på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger