Kom med til Mini BioBlitz ved Det Grå Fyr

Kom med til Mini BioBlitz ved Det Grå Fyr

17. august 2021 - kl. 8:12 - af

Kom og vær med når FamilieNaturklubben afholder mini BioBlitz søndag den 22. august kl. 13.00 – 16.00. Sammen med Naturstyrelsens biolog vil Fyrhaven blive gennemsøgt og hver plante, svamp og insekt der bliver fundet, vil blive undersøgt, artsbestemt og registreret. 

Vi gennemsøger Fyrhaven ved Det Grå Fyr og prøver at kortlægge områdets artsdiversitet. Hver plante, svamp eller insekt der bliver fundet, vil blive undersøgt, artsbestemt og registreret. Formidlingen tager udgangspunkt i områdets mangfoldighed og biodiversitet. Derudover er FamilieNaturklubbens mini bioblitz også et socialt event, hvor alle kan mødes og familier kan have en spændende dag sammen i naturen. Kom, lær og bliv klogere på naturen. Naturstyrelsens biolog vil kunne fortælle om naturen og de arter der bliver fundet på dagen.

Alle kan deltage i en mini bioblitz

Arrangementet er for medlemmer af Det Grå Fyrs venner og FamilieNaturklubben, men har du eller din familie lyst til at deltage i FamilieNaturklubbens arrangementer ved Det Grå Fyr, er i mere end velkommen til at være med.

Tilmeld dig på mail: detgraafyr@nst.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom med til Mini BioBlitz ved Det Grå Fyr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger