Lokal kandidat tilføjet listen

Lokal kandidat tilføjet listen

28. august 2021 - kl. 14:05 - af

Spidskandidat, John Lamp Henriksen fra Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune kan prĂŚsentere yderligere 2 kandidater til kommunalvalget den 16. november 2021.

Det drejer sig om Anette Schou fra Skagen. Anette har boet i Skagen de sidste 7 år, og hun forsøger at deltage i alt, der rører sig i og omkring Skagen. Blandt andet har hun siddet i Skagen Menighedsråd i perioden 2016 – 2020. Anettes fokusområder spænder bredt med hovedvægten lagt på ældre- og sundspolitikken samt kultur- og fritidslivet i kommunens nordligst beliggende by. Anette har tidligere siddet i byrådet i den tidligere Karlebo Kommune i Nordsjælland. I øvrigt har Anette været medlem at Det Konservative Folkeparti siden 1972.

Herudover stiller Morten Hjort Hansen op. Morten er 27 ür gammel og har i sommerens løb arbejdet som kommunal guide i Skagen. Han er bosiddende i Frederikshavn, og har netop startet pü en uddannelse som skibsfører pü Martec. I sin fritid er Morten blandt andet medlem af HjemmevÌrnet, og som sine lokalpolitiske fokusomrüder fylder kulturen, turismen og det maritime miljø meget.

Jeg er rigtig glad for, at Anette og Morten stiller op til kommunalvalget. Det Konservative kandidathold i Frederikshavn kommune tĂŚller nu 14 kandidater, hvilket er meget tilfredsstillende, oplyser John Lamp Henriksen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokal kandidat tilføjet listen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger