Julemarked: I år forventes det endnu større

Foto: Inger Nielsen.

Julemarked: I år forventes det endnu større

30. september 2021 - kl. 8:34 - af

Ålbæk Handels- & Håndværkerforening står bag et af Nordjyllands største udendørs julemarkeder, med mottoet ”Smagen af Jul”. I år forventes det endnu større.
Julemarkedet løber af stablen fredag , lørdag og søndag fra d. 12. november til og med søndag d. 19. december. Alle dage i tidsrummet kl. 11.00-19.00, i Ålbæk i haven ved Aalbæk gl. Kro & Badehotel.

I år kan der opleves en stor buket af underholdning med bl.a. Johnny Hansen fra Kandis, Sæbygarden, Jette Torp duo, Tina Siel og Knud-Erik Thrane, ½ lune jyder, Brass Band, Ib Grønbech , Ann-Mette Elten m. guitarist Niles Kirkegaard
samt Flekkefjord Sangforening. Der er fri parkering og gratis adgang til alle koncerter, og det er efter princippet “først til mølle”.

I de mange boder er der mulighed for at shoppe bl.a. brændte mandler, Ålbæk grønlangkål, Ålbæk julesild, nisser, juledekorationer m.m.
Foreningen og dens mange frivillige forventer et besøgstal på langt over 20.000. Der er stadig ledige huse samt stadepladser i det store telt, oplyser Peter E. Nielsen, formand for Ålbæk Handels-& håndværkerforening i Ålbæk, så hvis man ønsker en bod eller en plads i teltet, skal man blot kontakte Lone Stig på 2461 2040.

Der vil desuden være underholdning, og for børnene vil det være muligt at møde julemanden; programmet er endnu ikke helt fastlagt – så følg med på aalbaek-julemarked.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemarked: I år forventes det endnu større' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger