Naturtryl og børneteater på biblioteket i efterårsferien

Naturtryl og børneteater på biblioteket i efterårsferien

15. oktober 2021 - kl. 6:28 - af

Du kan altid opleve noget på biblioteket, og i uge 42 kan du også opleve tryllekunst, få viden om naturen og se børneteater. Tag på udflugt til biblioteket, og gå på opdagelse i bøgernes verden, hvor der er god plads til leg og hygge – også med madpakke.

Det er lykkedes Bibliotek & Borgerservice at få en aftale i stand med den populære tryllekunstner og naturformidler Gustav Urth. Tre gange i løbet af efterårsferien kommer han på besøg med Naturtryl – mandag den 18. oktober på Frederikshavn Bibliotek, tirsdag den 19. oktober på Kappelborg i Skagen og onsdag den 20. oktober på Sæby Bibliotek – hver gang er det kl. 11.

Det går rigtig godt for den unge naturformidler Gustav Urth, som for alvor har slået igennem med sin mission og er efterspurgt over hele Danmark, senest har vi nordjyske tv-seere kunnet opleve ham på TV2 Nord i selskab med sin far på rundfart i den nordjyske natur.

Nu kan du opleve ham med sit show Naturtryl, hvor han kombinerer sine evner som tryllekunstner med sin store viden om naturen. Den unge Urth har nemlig sat sig et mål om, at han vil gøre alt, hvad han kan for at få børn og unge til at se og forstå dyr, fugle og planter. 

Velkommen til en underholdende formiddag, der henvender sig til hele familie, så tag endelig både din lillesøster/bror, far, mor og bedsteforældre med.

Billetterne Naturtryl finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Børneteater

Prinsesse To Ben og Enhjørningen Dennis leger, jonglerer og danser på Sæby Bibliotek tirsdag den 19. oktober og på Frederikshavn Bibliotek onsdag den 20. oktober begge dage kl. 10.30. En forestilling, hvor børn fra tre år får rørt lattermusklerne og bliver inviteret til at komme på gulvet og tage del i de akrobatiske krumspring.

De voksnes regler om at sidde og tie stille er sat lidt ud af spillet, når børneforestillingen Prinsesse To Ben og enhjørningen Dennis blænder op for fri leg, fantasi og kreativitet. Prinsesse To Ben er en klovneprinsesse, som elsker at lege med regnbuer, jonglere og danse iført pink og glitter. Dennis er en kæpheste-enhjørning, som er en smule klodset, men virkelig sød.

En forestilling, der giver børn mod og indlevelse til at udfordre deres balance- og koordinationsevner samtidig med, at de træner deres lattermuskler.

Der er rift om billetterne, så skynd dig ind på bibl.frederikshavn.dk – billetterne er gratis, men der er et begrænset antal til rådighed.

En lille gave

I efterårsferien har alle fem biblioteker en lille gave til alle børn, der bliver oprettet som låner, og så er der jo alle de andre ting, du kan lave på biblioteket. – Gå på opdagelse i bøgernes verden, hvor du både kan lege, læse og hygge – og tag bare madpakker med, lyder opfordringen fra børnebibliotekarerne, der altid står klar med gode ideer om billedbøger, faktabøger, bøger om udvikling af sprog m.m.

Fra fredag den 15. oktober til lørdag den 23. oktober holder bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby Bogsalg, hvor der er stor mulighed for at finde masser af gode bøger og blade.  

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturtryl og børneteater på biblioteket i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger