Børnehuset Trindelvej deltog i motionsugen

Børnehuset Trindelvej deltog i motionsugen

24. oktober 2021 - kl. 7:27 - af

Børnehuset Trindelvej var igen i ür en del af motionsugen i uge 41. I løbet af ugen var der dagligt aktiviteter, som inspirererede børnene til mere bevÌgelse og fysisk aktivitet, gennem leg og lÌring.

Alle dage startede med fÌlles morgengymnastik, hvor efter der fra de voksne var planlagt aktiviteter med fokus pü at skabe spÌndende og udfordrende legemiljøer, for at fü børn i bevÌgelse. Børnene mødte dagligt motoriske udfordringer og situationer, der understøtter det enkelte barns motoriske udvikling. De voksne mødte børnene med glÌde og begejstring ved at bevÌge sig og for der igennem at give børnene lyst og motivation til at vÌre aktive.

Der blev både lavet aktiviteter ude og inde, stafet løb, forhindringsbaner, løbecykelræs, motorikbaner, yoga og fredag sluttede af med ”Børne Marathon” hvor både vuggestue og børnehave børnene deltog, de voksne som stod på ruten, heppede med bjælder og flag. Efter løbet var der fælles afslutning med diplomer og en pokal.

Selvom vores legeplads i hverdagen giver børnene rig mulighed for at danse, hoppe, gynge, trille og slü kolbøtter, løbe op og ned af bakken og klatre i trÌer, synes personalet i børnehuset Trindelvej stadig at det er vigtigt at holder ved motions ugen og derfor bliver der helt sikkert ogsü motions uge i uge 41 2022.

Danmarks motionsuge er en del af projekt Sammen i BevĂŚgelse, som DR, Dansk FirmaidrĂŚtsforbund, Dansk SkoleidrĂŚt, DIF og DGI er gĂĽet er gĂĽet sammen om for ĂĽr 2021. Fysisk aktivitet er en gevinst for vores krop og mentale tilstand. Derfor er det et mĂĽl, at fĂĽ flere mennesker til at fĂĽ glĂŚde og gavn af bevĂŚgelse og idrĂŚt.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnehuset Trindelvej deltog i motionsugen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger