Da Corona kom til Skagen – kom der også der også en speciallæge til Vesterby

Da Corona kom til Skagen – kom der også der også en speciallæge til Vesterby

27. oktober 2021 - kl. 8:17 - af

Parkinson, migræne, epilepsi og andre neuromedicinske lidelser er ikke længere noget skagboerne skal rejse efter; Det behandles i dag lokalt af overlæge i neurologi Martin Tøttrup Kelkelund i hans satellit praksis her i byen, og nu stiller han op til kommunalvalget 16. november 2021 for Socialdemokratiet.

”Da verden lukkede ned, skulle vi åbne op – så det var lidt en trist start på et nyt liv her i byen, for det var en kamp at få lov til at åbne heroppe og finde det rette hus med de rette lokaler. Men specielt min mand Thomas holdt hårdt fast i, at det skulle blive en succes. Vi har altid haft et specielt forhold til Skagen, og nu er vi her endelig, for som Thomas altid siger ”det er de hårdføre der kan bo i Skagen hele året – for her cykler man ofte i modvind – og håber på medvind”” fortæller Martin Tøttrup Kelkelund.

Klinikken er på trods af restriktioner og mundbind blevet en succes, og det er parrets privatliv i byen også.

”Vi deler jo opgaverne i vores klinik, så min mand tager telefonen, passer økonomien og yder den ekstra omsorg, vi mener en lokal speciallæge bør gøre – for mange af vores patienter er i livslang behandling, så  man lærer dem at kende, og holde af dem. Thomas møder dem jo også hos slagteren eller hos fiskehandleren, hvilket han nyder” siger Martin Tøttrup Kelkelund, som samtidig afslører at dagligvareindkøb dermed også er fordelt i husstanden.

Skagens historiske særpræg og visionære tilgang har i den grad gjort at lægeparret aldrig kunne drømme om at bo andre steder.

”Den virkelyst der er i Skagen, en by der hele tiden er i bevægelse, gør det til en sjov og spændende by at bo i – se nu bare på de unge mennesker bag det nye surdejs bageri ”Baghaven” – de er jo rigtige iværksættere, og på en vidunderlig kunstnerisk og kreativ måde. Nu har de bragt liv i Annas gamle køkkenhave, som er så fantastisk at besøge. Det visionære sind de viser byen, er fremtiden for Skagen. Det skaber aktivitet og arbejdspladser” siger Martin Tøttrup Kelkelund og fortsætter:

”Bosætning, arbejdspladser og beskyttelsen af det særpræget Skagen ligger mig enormt på sinde. Og jeg tør sige tingene højt og direkte. Det er én af årsagerne til, at jeg nu stiller op til kommunalvalget. Den bedste politiker til at varetage skagboernes interesser er alt andet lige en politiker som bor her og som brænder for Skagen” slutter Martin Tøttrup Kelkelund, som ser frem til nogle hektiske uger med både valgkamp og fortsat patienter i klinikken på Svallerbakken.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Da Corona kom til Skagen – kom der også der også en speciallæge til Vesterby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger