Store ændringer i Borgerforeningen

Store ændringer i Borgerforeningen

27. oktober 2021 - kl. 11:55 - af

Aalbæk Borgerforenings generalforsamling den 25. oktober i Kulturhuset gav anledning til store ændringer i bestyrelsen, idet der blev valgt 3 nye medlemmer ind i stedet for Marianne Svendsen, Inge-Lise Christensen og Connie Thomsen, der ikke ønskede genvalg. Nyvalgte blev Oluf Hjortlund, Mai Sørensen og Inge W.
Christensen. Sidstnævnte har været suppleant de sidste 2 år.

På det efterfølgende konstitueringsmøde meddelte Tina Himmelstrup, at hun efter 6 år på posten ønskede at overgive formands-stafetten til en anden af private årsager. I stedet blev Oluf Hjortlund valgt til ny formand, mens Tina Himmelstrup overtager næstformandsposten fra Marianne Svendsen. Bent Thomsen fortsætter som kasserer og Mette Fischer fortsætter som sekretær.

Vi takker de fratrådte bestyrelsesmedlemmer for en stor indsats gennem mange år, og vi takker Tina for nogle meget travle og aktive år som formand. Alle modtog en kurv fra Borups som en lille tak.

Derfor blev formandsberetningen således Tinas sidste – i hvert fald i denne omgang. Beretningen var meget præget af covid-19 situationen, som havde umuliggjort sidste års generalforsamling, og havde standset de fleste af foreningens normale aktiviteter gennem året. Men der var også positive udviklinger.

Medlemstallet er nu igen på niveau med 18/19, idet mere end 250 har betalt kontingent i år. Ligeledes er der fortsat gang i aktiviteterne omkring affaldsindsamling, fartmålinger på Gårdbovej, fortovsrenovering på Ndr. Strandvej, et kommende shelter projekt ved skovhytten, udvikling af biodiversitets-områder i byen i
samarbejde med Frederikshavn kommune, og oprydning på området øst for Kystvej. Til sidst nævnte Tina foreningens 75-års jubilæum, som blev fejret 28. august ved bålhytten.

Regnskaberne for 2019/20 og 2020/21 blev fremlagt af Bent Thomsen. De udviste til sammen et tilfredsstillende overskud på ca. 40.000. Budgettet for de kommende 2 år giver foreningen mulighed for at støtte byens aktiviteter med et beløb på ca. 30.000 om året.

Kontingentet forblev uændret, dvs. 120 kr. for en husstand, 60 kr. for en enlig.

Der var ikke indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen.

En kommentar til “Store ændringer i Borgerforeningen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Store ændringer i Borgerforeningen”

  • Det er kedeligt for vi sommerhusbeboere at foreningen kun kommunikerer via FaceBook og at medlemmerne ikke får en mail med f.eks. kontingentopkrævning, oversigt over aktiviteter mm

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store ændringer i Borgerforeningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger