ER du mand nok til YOGA?

ER du mand nok til YOGA?

19. oktober 2022 - kl. 8:02 - af

Genfind ungdommens smidighed med yoga for mænd.  Gymnastikforeningen i Skagen udbyder nu et YOGA hold kun for mænd. Det sker tirsdage kl. 18:00-19:00 på 2 SALEN på Kulturhus Kappelborg., tilmeldingen sker på Gf76.dk. Start: tirsdag d. 25. oktober.

Uanset hvad der plager dig, og uanset hvilken form, du ellers er i – er det godt at få gjort noget ved ens fleksibilitet og smidighed. YOGA kan være med at løse disse problemer og med et YOGA hold for mænd har du muligheden for genfinde smidigheden i et fællesskab med andre mænd.

Et nybegynder hold som er udformet specielt til mænd og som tager højde for de fysiske forskelle mellem kvinder og mænd.

Yoga er også for mænd med stive ben, skavanker og fordomme. Det gode ved yoga er i øvrigt også, at det kræver ikke meget udstyr. En yogamåtte og et sæt fornuftigt træningstøj er alt hvad du behøver for at komme i gang.

GF76 udbyder også et mixhold i HATHA Yoga – samme sted kl. 16:45-17:45, tilmeldingen på gf76.dk/nyheder

Hatha yoga – en yogatime der kan være blid og beroligende, den kan være styrkende, udstrækkende, den kan være langsom, den kan være hurtig – kort sagt; yoga kan være præcis det, du og din krop har brug for. Det smukke er, at hver gang du hopper på måtten, styrker du velvære og harmoni i både krop, sind og sjæl, og skaber plads og overskud både fysisk og mentalt.

 

Yogalærer: Mette Mai

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ER du mand nok til YOGA?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger