Destination NORD styrker teamet i Skagen

Mikkel Mathias Christensen, Anne-Grethe Kramme og Birgitte Christensen.

Destination NORD styrker teamet i Skagen

22. november 2022 - kl. 6:26 - af

Destinationsselskabet har ansat Birgitte Christensen per 1. november. Hun kommer med omfattende erfaring fra turismeområdet og får som primære opgave at udvikle og styrke turismeproduktet i rollen som Business Developer.

Birgitte Christensen, tidligere Erhvervshus Nord, er tiltr√•dt i en ledig stilling som Business Developer hos Destination NORD, som er destinationsselskab for Frederikshavn, L√¶s√ł, Aalborg og Br√łnderslev kommuner.

Hun har gennem en årrække arbejdet med turisme og oplevelsesindustrien på erhvervsfremmesiden og har et indgående kendskab til den nordjyske geografi og turismelandskabet. Hun har tidligere arbejdet som konsulent og på flere hoteller i området.

Birgitte Christensen har derfor stor erfaring fra turismeområdet, særligt med udviklings- og projektrelaterede opgaver samt med planlægning og afvikling af events, konferencer mv., men bl.a. også med netværk og diverse samarbejdskonstellationer.

Hun får plads på destinationsselskabets kontor i Skagen som del af teamet Destinationsudvikling, der i forvejen tæller Anne-Grethe Kramme og Mikkel Mathias Christensen.

Her skal hun bidrage til at implementere og eksekvere de strategiske m√•ls√¶tninger for destinationsudvikling, men ogs√• l√łbende identificere og analysere nye udviklingsbehov og hj√¶lpe med at oms√¶tte dem til indsatser, som medvirker til en mere b√¶redygtig og digitaliseret turisme. Hun kommer desuden til at arbejde med specifikke udviklingsprojekter relateret til bl.a. g√¶steservice, produktudvikling og netv√¶rk.

– Det er et helt oplagt match, idet Birgitte har et stort produktkendskab til den nordlige ende af geografien s√•vel som et stort netv√¶rk blandt b√•de virksomheder og turismeakt√łrer. Vi er meget glade for ans√¶ttelsen og ser frem til at sende Birgitte i felten, hvor hun uden tvivl kommer til at g√łre en stor forskel for udviklingen af fremtidens nordjyske turisme, siger direkt√łr i Destination NORD, Tonny Skovsted Thorup.¬†

Om Destination NORD:

Destination NORD er sammen med de √łvrige 18 destinationsselskaber i Danmark sat i verden for at arbejde professionelt med turismefremme og dermed skabe oms√¶tning og jobs inden for turisme- og oplevelses√łkonomien. Destination NORD er destinationsselskabet for Frederikshavn, L√¶s√ł, Br√łnderslev og Aalborg Kommuner.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Destination NORD styrker teamet i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger