Spejderne på Markvej klar til årets juletræssalg

Spejderne på Markvej klar til årets juletræssalg

24. november 2023 - kl. 6:06 - af

Tirsdag formiddag fik Markvejs spejdergruppe det første store læs af friske juletræer, som nu venter på at lyse op i mange hjem. Med en dedikeret gruppe på 20 mand blev træerne hurtigt transporteret ind på området og pakket ud, klar til at blive en del af julehyggen.

Spejderne på Markvej har en stolt tradition, der strækker sig over 60 år, med at sælge juletræer fra deres spejderhus på Markvej 62. Gennem årene er det blevet til utallige juletræer, som har fundet vej til glade familier i lokalområdet.

Juletræssalget starter officielt i dag fredag kl. 14:00 og varer indtil kl. 17:00. I weekenderne kan man også få fingrene i et smukt juletræ fra kl. 10:00 til 17:00, mens hverdage byder på åbningstider fra kl. 14:00 til kl. 17:00.

Den næste store sending af juletræer ankommer allerede tirsdag den 5. december. Så uanset om du er tidligt ude eller foretrækker at vente, er der rig mulighed for at finde det perfekte juletræ på Markvej.

Spejderne står klar med hjælpere alle dage for at sikre, at alle får den rette vejledning og assistance i valget af det helt rigtige træ. Og hvis transporten af juletræet bekymrer dig, behøver du ikke bekymre dig længere – spejderne klarer også udkørslen, så dit juletræ når sikkert hjem.

Så tag familien med og besøg spejderne på Markvej for at finde årets juletræ og samtidig støtte en god sag.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderne på Markvej klar til årets juletræssalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger