Kommunen på charmeoffensiv

Kommunen på charmeoffensiv

29. november 2023 - kl. 13:10 - af

VM i kvindehåndbold skydes i dag i gang i Arena Nord, med åbningskamp mellem Ukraine og Brasilien. I den anledning er Ukrainere fra hele landet inviteret en tur til Skagen, bl.a for at se på  jobmuligheder i hotelbranchen og værftsindustrien. Ud over at være på besøg på Karstensens Skibsværft og Color Hotel Skagen skal de ca. 50 Ukrainere også en tur på Skagen Kunstmuseer, sightseeing i Skagen by, incl. Udsigtspunktet på Grenen og Den Tilsandede Kirke.

Hele besøget i Skagen bliver dækket af de store danske TV-stationer, så der vil senere i dag være god chance for at se mere fra begivenheden på TV2 og DR.

Ukrainerne kl. 11.15 blev taget i mod på Kulturhus Kappelborg, og her bød Allan Kastor, formand for Skagen Erhvervsforening, velkommen. Allan solgte Skagen godt i sin tale, og Susanne Nielsen, HR chef på Scandic Pelagic, fortalte om at mange af de herboende Ukrainere i Skagen og Ålbæk området er i job. Det skyldes ikke mindst at der er etableret et netværk mellem virksomhederne i området, og et stærkt samarbejde med Frederikshavns Kommune, som handler om at bygge bro til lokale arbejdsmarked ved bl.a at tilbyde job.

Ukrainerne forlader Skagen igen kl. ca 16.45 for at køre til Arena Nord, hvor kampen mellem Ukraine og Brasilien går i gang kl. 18.00

Dagens arrangement har kun kunnet lade sig gøre, fordi Grundfos Fonden, Get2Sport, Poul Erik Bech Fonden, Arena Nord, Dansk Håndboldforbund, Scandic Pelagic/FF Skagen og Skagen Erhvervsforening har sponsoreret afviklingen. 

 

 

5 kommentarer til “Kommunen på charmeoffensiv” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Kommunen på charmeoffensiv”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen på charmeoffensiv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger