Borgmesteren ønske glædelig jul

Borgmesteren ønske glædelig jul

24. december 2023 - kl. 5:57 - af

Kære Skagen og den nordlige ende af kommunen.

Traditionen tro bringer jeg en julehilsen her på Skagens Avis.

Først rigtig glædelig jul og godt nytår.

Kender I udtrykket, om glasset er halvt fyldt eller halvt tomt? Altså det her med om man er tilbøjelig til at få øje på det negative eller det positive.

Lad os have øje for alt det gode her ved juletid.

Det sker så meget godt. Der er så meget energi og drev til at gøre noget.

Lad mig nævne et par tiltag: samarbejdet mellem Skagen Skole og Dansk Rumænsk forening, der åbner et lille bibliotek på skolen. Indvielse af det nye havnekontor, som er kommandocentral for vores driftige havn.  Og så er der Erhvervsforeningerne, handlen og turismen der altid arbejder på nye tiltag til at forskønne, lave aktiviteter og byde ind. Jeg nævner igen julemarkedet i Ålbæk, som i den grad trækker og er kendt langt ud over bygrænsen. 

Der er hver eneste dag også aktiviteter i klubber, foreninger og kulturliv. Tak for det. Året har måske mest været et “driftsår”, men det er sådan set også hverdagen, hverdagslivet og borgernes liv, der er fundamentet. Og virksomhederne og de ansatte, der hver dag knokler igennem. 

Byrådet er meget enige om at sætte fokus på tiltrækning, bosætning og det at her er godt at være selvom, vi er presset på flere områder. I Skagen bygges nu nye almene boliger, der sælges erhvervsgrunde, og der arbejdes på at tiltrække via investeringer. Jeg har brugt den før: “vi skal investere for at få investeringer”. 

Kommunen kan ikke selv. Det private kan ikke selv. Borgerne kan ikke selv. Jo noget…men hvis vi vil trække igennem for vores kommune – ja så gør vi det sammen. Det samarbejde skal I have tak for. 

Nu er det tid at se mod julehøjtiden og få hygget, hvilet og samlet kræfter til kampe i det nye år, og uden at være tilbøjelige til at synes glasset er halvfyldt – ja så er der altid kampe at kæmpe. 

Jeg håber, du/I får nogle stjernestunder, og de kan være store som små.

På gensyn.

Borgmester

Birgit S. Hansen 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren ønske glædelig jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger