Det Konservative Folkeparti ønsker Glædelig Jul

Det Konservative Folkeparti ønsker Glædelig Jul

26. december 2023 - kl. 5:22 - af

Kære alle.

Den sædvanlige juletravlhed er ved at sænke sig nu. Mange af os sætter stor pris på at kunne tilbringe nogle dage med gode traditioner sammen med vores nærmeste familie. Sådan er det hos os, men sådan er det desværre ikke alle steder i verden, og selvom vi føler, at vi har mange udfordringer på flere forskellige niveauer i hverdagen, ja så har vi også mange ting, vi kan glæde os over, når vi kigger tilbage på et år, der snart er gået og med indgangen til et friskt nyt år 2024.  

I Frederikshavn Kommune kan vi glæde os over, at vi bor og arbejder et helt fantastisk sted. Vi kan glæde os over den forskellighed, der er mellem vores større byer og vores opland, og når vi forstår at anvende disse forskelligheder og spille hinanden bedre, så giver dette de bedste muligheder for en positiv udvikling i hele kommunen. 

Vi skal stadig være vågne over for den demografiske udvikling i hele kommunen, også i Skagen. Altså forhold om blandt andet hvor gamle vi bliver, hvor mange børn vi får, og hvor erhvervsaktive vi er. Dette er i høj grad afgørende for, hvilke indtægter kommunen får til at løse sine kerneopgaver med. 

For 2024 vil jeg ønske, at vi sammen kan blive endnu bedre til at udvikle de unikke muligheder, der er for Skagen og i en retning, hvor vi får flere fastboende og flere børn. Dette er ligesom et par af de vigtigste elementer, der skal til for at sætte retning mod noget bedre og noget større. Lad os tale Skagen op for Skagen fortjener det. Og så vil Peter Laigaard og jeg i den Konservative byrådsgruppe gøre, hvad vi kan for at 2024 bliver et rigtig godt år for alle i Skagen og omegn. Vi er borgerlige stemmer, der arbejder.

Lad os vende tilbage til dagen i dag og til julen og give plads til at nyde nærværet og være tilstede sammen med familie, venner og dem vi holder af. 

Jeg vil ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår med tak for året, der nu snart er gået.

John Lamp Henriksen

Gruppeformand 

Det Konservative Folkeparti

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det Konservative Folkeparti ønsker Glædelig Jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger