Der handles også i de kolde måneder

Der handles også i de kolde måneder

10. januar 2024 - kl. 6:35 - af

Boligmarkedet viser sig at være i bevægelse selv i vintermånederne, trods den gængse opfattelse af, at det er en mere stille periode. Hos SkagenBolig har vi oplevet en god aktivitet på vores ejendomme mellem jul og nytår med adskillige fremvisninger og tre solgte ejendomme.

Den udbredte opfattelse er, at påsken er det optimale tidspunkt at sætte sin bolig til salg, men dette synes måske mere at være et markedsføringsbudskab end en faktuel konstatering. Statistikken viser, at der ses en mere jævn fordeling i salget af boliger i løbet af årets sæsoner. Vores overbevisning er, at købere især søger efter sommerhus i vintermånederne, for at man kan nå og få glæde af sit nye sommerhus henover sommeren. Mens der stadig vil være købere, som ikke har søgt efter sommerhus i starten af året, bør man ikke undervurdere mængden af seriøse købere, som ønsker at indgå handler i årets første kvartal.

Statistikker fra Boligsiden viser også, at tendensen er anderledes end de fleste antager. Ifølge Boligsidens statistik, har vi kigget på handler fra 2015 til 2023 på landsplan og set, at vintermånederne ikke altid er så stille. Samme gælder, hvis man analyserer dataten for 9990 Skagen og omegn.

December og januar med god aktivitet

December er tiden på året, hvor familierne har tid til at kigge nærmere på sine drømme, og dette har også afspejlet sig i det aktivitetsniveau vi har oplevet hos SkagenBolig. I ferieperioden mellem jul og nytår, kan vi måle høj aktivitet på vores hjemmeside og det har også afspejlet sig i de daglige fremvisninger vi havde sammen med de mange salgsmaterialebestillinger. Starten på 2024 har også været præget af adskillige fremvisninger hos os og et øget antal bestillinger af salgsmateriale sammenlignet med starten af december.

Har du tænkt dig at sætte din bolig til salg i år, behøver du ikke nødvendigvis vente til påsken og løbe risikoen for at gå glip af potentielle købere. Start boligsalget nu, hvor antallet af nye emner er lavere, og undgå at “drukne” i den store mængde, der typisk sættes til salg op mod foråret. Alternativt kan du også starte blødt op med et skuffesalg og senere sætte officielt til salg med nyt og opdateret materiale.

Hos SkagenBolig arbejder vi altid aktivt med vores skuffesager og de aktive købere i markedet. Vi sørger for en fuld fotografering af din bolig, så vi har kvalitetsmateriale at dele med potentielle købere. Hvis boligen ikke er solgt, når årstiden skifter og det bliver grønnere udenfor, opdaterer vi altid salgsmaterialet ganske gratis, så det matcher den mere grønne og sommerlige sæson.

Af Christian Strøm – SkagenBolig.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der handles også i de kolde måneder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger