Fornyelse af ankomstområdet på Grenen

Fornyelse af ankomstområdet på Grenen

16. januar 2024 - kl. 9:17 - af

Teknisk Udvalg udpegede på møde den 5. december 2023 ankomstområdet på Grenen som et særligt indsatsområde under projektet ”Fremtidens Strande”.

Udvalget kan årligt i projektperioden udpege særlige indsatsområder, der finansieres af projektet. Udvalgets råderamme for særlige indsatsområder er det halve af den årlige ramme, svarende til 250.000 kr.

Projektet er sat på dagsordenen for det kommende møde i Teknisk Udvalg i dag den 16. januar. Forud for mødet indstiller kommunens Center for Ejendomme, Park og Vej, at projektet godkendes, og at der bevilges 250.000 kr. fra projekt Fremtidens Strande.

Endvidere indstilles det, at der bevilges 1.450.000 kr. fra Dispositionspuljen, og at ”Ankomsten ved Grenen” også i 2025 udpeges som indsatsområde med henblik på guidning ved bedre skiltning.

Tekst: Per Rye

4 kommentarer til “Fornyelse af ankomstområdet på Grenen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Fornyelse af ankomstområdet på Grenen”

 • Af referat fra mødet fremgår det, at Teknisk Udvalg har godkendt det fremsatte forslag. Det pointeres endvidere, at tidsplanen afhænger af nødvendig myndighedstilladelse fra Kystdirektoratet.

 • Ja, og hvad med at få gjort noget ved udsigtspunktet oppe ved Drachmanns grav. Der er virkelig brug for at der sker noget, også så gangbesværede har mulighed for at komme derop.Desuden er kompasrosen i misserabel stand . Nu har dette flotte udsigtspunkt været forsømt i alt for mange år og det kan vi ikke være bekendt.

 • Jeg ved at REALDANIA også, vistnok endnu kun på ide- eller skitseplan, har planer om et eller andet derude omkring bl.a. info og formidling. Går ud fra at udvalget også er vidende herom og sørger for at koordinere planerne.
  Mange turister savner også info om hvorfor så mange store skibe ses ligge stille på rheden. Måske kunne man sammen med Skagen Havn og Saga Shipping finde ud af et eller andet ?
  Poul Jenne

 • Christen Justesen

  Fornyelse af ankomstområdet på Grenen.
  Med reference til Teknisk Udvalgsmøde, hvor der netop blev, bevilget en del penge til ankomstpladsen, har det interesse for os borgere, at se projektet. Vil udvalget ikke fremvise det i Skagen Avis, (Netavisen).

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fornyelse af ankomstområdet på Grenen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger