Rådhuscentret sætter fokus på overgangen fra arbejdsliv til seniorliv

Rådhuscentret sætter fokus på overgangen fra arbejdsliv til seniorliv

20. januar 2024 - kl. 6:00 - af

Rådhuscentret i Frederikshavn invitere til fire spændende fyraftensmøder, hvor alle er velkommen!

Fire eksperter kommer og fortæller om, hvordan man kan forberede sig og få en god start på seniorlivet.

Det kan være en stor forandring at gå fra arbejdsliv til seniorliv. Der er meget, der ændrer sig, og nye forhold man skal forholde sig til. Forberedelse til den nye tilværelse er vigtigt, og det vil Rådhuscentret gerne hjælpe med.

Eksperter giver gode råd

Til hverdag er Rådhuscentret et tilbud for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre, men til disse arrangementer er alle velkommen, altså også dem der ikke er i målgruppen.

Det er gratis at deltage i arrangementerne og tilmelding er ikke nødvendig.

De fire fyraftensmøder starter op sidst i januar, og vil foregå tirsdage eller onsdage i tidsrummet fra kl. 16.30-18.30.

Tirsdag den 30. januar: Advokat Mette Kammer Pedersen, HjulmandKaptain – Foredrag om arv, testamente og fremtidsfuldmagt –  og opfordrer til at tage stilling, mens du kan.

Onsdag den 14. februar: Formuerådgiver Susanne Heisel, Sparekassen Danmark – fortæller i sit foredrag om økonomi til hele livet – Hvordan drømme bliver til virkelighed.

Tirsdag den 27. februar: Faglig sekretær Tommy M. Christensen, Metal Vendsyssel – sætter fokus på ordninger og muligheder i forbindelse med efterløn, tidlig pension og tilbagetrækning.

Tirsdag den 12. marts: Fysioterapeut Lone H. Holdensen, Benefit Frederikshavn– deler sin viden om kost og motion i seniorlivet – Hvordan man får styrke til alle år.

Ved hvert arrangement vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, og ligeledes vil der være mulighed for at se Rådhuscentret og møde personale og frivillige.

Rådhuscentret i Frederikshavn

Alle fyraftensmøder foregår i Rådhuscentret, Parallelvej 6, 9900 Frederikshavn. Tlf.: 9845 5951.

Rådhuscentret i Frederikshavn er et af Frederikshavn kommunes otte aktivitetscentre for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre. Rådhuscentret er åben mandag – fredag for alle i målgruppen, og her er der rig mulighed for at deltage i forskellige former for samvær samt kreative, kulturelle og motionstilbud. Læs mere om Rådhuscentret på Facebook: Rådhuscentret Frederikshavn.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rådhuscentret sætter fokus på overgangen fra arbejdsliv til seniorliv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger