Bølgerne og humøret var højt!

Denne flok vinterbadere fra Kristiansand (Norge) var absolut klar til en tur i bølgerne.

Bølgerne og humøret var højt!

26. januar 2024 - kl. 15:49 - af

I går blev Vinterbaderfestivalen skudt i gang under strålende solskin og ideelle vinterbadebetingelser. Men i dag tog naturen en drejning, da festivalen blev officielt indledt i regn, blæsevejr og høje bølger. Mod alle odds lod de modige vinterbadere sig dog ikke slå ud af det ustadige vejr.

Selvom de barske vejrforhold ikke er det, de fleste forbinder med en forfriskende dukkert, formåede intet mindre end 300 vinterbadere at bevare deres entusiasme. Fællesskabet stod stærkt, da badelystne sjæle kastede sig ud i Kattegats bølger.

Anne-Mie Rasmussen, repræsentant fra Toppen Af Danmark, udtrykte sin glæde over den imponerende opbakning. “Jeg havde mine bekymringer om, hvor mange der ville møde op i dagens dårlige vejr, men de blev heldigvis gjort til skamme. Jeg tror ikke, der er en eneste person, der blev hjemme, og hold da op for et humør, der prægede stranden og saunaerne.”

Vinterbaderfestivalen er resultatet af et imponerende samarbejde mellem Foldens Hotel, Skagen Harbour Hotel, Skagen Hotel, Color Hotel Skagen, Danhostel, Kulturhus Kappelborg, Toppen Af Danmark, First Camp samt lokale ildsjæle og foreninger. En bred alliance, der arbejder hånd i hånd for at skabe en mindeværdig begivenhed for vinterbadere og lokale såvel som turister.

Festivalens sponsorer, Nordjyske Bank, Sparekassen Danmark, Bygma og Ejendomsmæglerfirmaet Calundan, har bidraget til at gøre begivenheden mulig og understreger vigtigheden af lokal opbakning og virksomhedssamfundets støtte.

Vinterbaderfestivalen, der strækker sig over flere dage, vil fortsat byde på spændende aktiviteter, fællesskab og ikke mindst modige vinterbadere, der tør trodse elementerne. Dette års begivenhed har allerede bevist, at uanset vejret, vil Vinterbaderfestivalen forblive en fejring af mod, fællesskab og den forfriskende fornemmelse af at kaste sig ud i det kolde vand.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bølgerne og humøret var højt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger