Arbejdsdagen er bedst, når I kan følge med

Arbejdsdagen er bedst, når I kan følge med

12. februar 2024 - kl. 13:34 - af

Hvad enten du arbejder på et lille eller et stort kontor, så ved du godt, at i travle perioder, kan arbejdsdagen blive lidt ekstra tung. Hvis du på kontoret længe har været presset, så er det måske tid til at finde en kollega mere, for så overstiger arbejdsopgaverne måske jeres kapacitet? Det kan også ske, at du har en kollega som skal på orlov eller skal sygemeldes, og så kan det være en god ide med en midlertidig kollega, som kan hjælpe jer i den travle periode. Det er en god idé at få hjælp til at hyre jeres næste interim controller – for med et eksternt rekrutteringsfirma kan I spare jer selv for meget tid og besvær med en lang ansøgnings- og rekrutteringsproces.

Hvordan kommer I i gang med ekstern rekruttering?

Ønsker I at benytte jer af en ekstern rekruttering, så skal I starte med at klarlægge, hvad jeres behov er. Jo mere specifikt I kan beskrive jeres ønsker til en kommende kollega, jo nemmere kan firmaet finde lige præcis den, som passer ind hos jer. Klarlæg hvilken uddannelse, personlighedstype og hvilke kvalifikationer, som I ønsker den kommende medarbejder skal have. På samme tidspunkt er det en god idé at oplyse om stillingens rammer, hvordan arbejdstiden er og om I forventer en fastansættelse eller en midlertidig ansættelse? Spørgsmål som disse er gode at have overvejet inden I kontakter rekrutteringsfirmaet.

Tag det op på næste personalemøde

Og sådan nogle beslutninger skal du naturligvis ikke tage selv. Tag en snak med dine kolleger og medarbejdere til næste personalemøde, så I sammen kan afstemme jeres forventninger til en ny kollega. Så er sandsynligheden for en succesfuld ansættelse meget større – og alle på kontoret føler sig som en del af processen. Så sæt en god kande kaffe over, sæt det ekstra punkt på dagsordenen til jeres næste møde og forebyg effektivt en travl arbejdsperiode.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arbejdsdagen er bedst, når I kan følge med' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger