Stafet For Livet Frederikshavn inviterer til Frivilligtræf

Arkivfoto: Michael Madsen.

Stafet For Livet Frederikshavn inviterer til Frivilligtræf

14. februar 2024 - kl. 9:19 - af

Torsdag den 29. februar går startskuddet for alvor til en ny Stafet For Livet i Frederikshavn.

Styregruppen bag Stafet For Livet Frederikshavn er i fuld gang med at forberede årets stafet, der finder sted på Knivholt Hovedgård den 24.-25. august.

Stafet For Livet er en √•rligt tilbagevendende event, som best√•r af en holdstafet, en lysceremoni og en masse andre aktiviteter, hvor vi er sammen om at fejre livet og give h√•b og st√łtte til alle, der er ramt af kr√¶ft ‚Äď samtidig med at vi samler ind til Kr√¶ftens Bek√¶mpelse.

I år bliver det 16. gang, Stafet For Livet afvikles i Frederikshavn Kommune, og torsdag den 29. februar klokken 19:00 inviterer styregruppen alle interesserede til Frivilligtræf i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12 i Frederikshavn.

– Tanken er, at vi sammen skal pr√łve at id√©generere nye tiltag til √•rets stafet. Vi har f√•et flere indspark fra evalueringerne, og i styregruppen er vi meget √•bne for nye tiltag, s√• vi udvikler stafetten i samarbejde med deltagerne, siger Alice Christiansen, formand for Stafet For Livet Frederikshavn.

Til m√łdet den 29. februar vil styregruppen samt stafetkonsulent Camilla Rosenkilde Collins v√¶re til stede, ligesom √łvrige frivillige og holdkaptajner er inviteret.

Du inviteres med i arbejdsfællesskabet
Alle, der har lyst til at give et nap med op til/under stafetten eller m√•ske v√¶re med i styregruppen, er velkomne til at deltage i tr√¶ffet den 29. februar. Der er mange muligheder for at finde noget, DU lige har lyst til at arbejde med. Stafetten efterlyser konkret nye tovholdere til fundraising, til at st√• for underholdningen og tovholder til lysceremonien ‚Äď mulighederne er mange.

Af praktiske årsager vil styregruppen gerne vide, senest den 26. februar, om du kommer. Du kan tilmelde dig på denne mailadresse: ac@danyard.dk.

I 2023 lykkedes det stafetten at aflevere et overskud på 429.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, heraf 10 procent til lokalafdelingen i Frederikshavn Kommune.

Siden starten i 2009 har Stafet For Livet Frederikshavn samlet 5,28 millioner kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet For Livet Frederikshavn inviterer til Frivilligtræf' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger