Nyt udvalg søger medlemmer, som skal tiltrække og tilknytte unge

Nyt udvalg søger medlemmer, som skal tiltrække og tilknytte unge

15. februar 2024 - kl. 8:06 - af

Nyt midlertidigt udvalg i Frederikshavn Kommune skal tiltrække og tilknytte unge. Udvalget søger derfor fire nye medlemmer, som kan give et bredt sigte.

Til det seneste møde i byrådet blev det besluttet at nedsætte et nyt midlertidigt udvalg, som skal arbejde på at gøre Frederikshavn Kommune til et af de bedste steder for unge inden 2040.

Udvalget fungerer i perioden 1. marts 2024 til 28. februar 2025, og det består på nuværende tidspunkt af tre byrådsmedlemmer og to fra Ungebyrådet. Udvalget skal også have fire andre medlemmer, som har viden om og interesse for at gøre Frederikshavn Kommune til et mere attraktivt sted for unge. Det er de fire medlemmer, udvalget nu søger efter.

– Vi skal have bred indsigt i, hvad der allerede er her af muligheder for de unge, men også hvilke muligheder, der kan opstå. Derfor er det vigtigt, at medlemmerne i udvalget ikke er ens, så vi får øje på de mange forskellige potentialer og udfordringer, der er her for unge, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Alle kan søge om at blive medlem, og der er ingen krav til alder, baggrund og bopæl. Forventningen er blot, at ansøgerne er engagerede og har ambitioner om, hvad Frederikshavn Kommune skal være for de unge. Ansøgningsfristen er onsdag 28. februar 2024.

Se mere og ansøg her.

Ambitioner om at gøre Frederikshavn Kommune til stedet for de unge

Udvalgets formål er at sikre et stærkt fokus på udviklingsmulighederne for unge. Udvalget skal desuden sætte rammerne for en langsigtet udvikling, der skal skabe innovative ungemiljøer, som kan omhandle alt fra studieboliger og uddannelse til iværksætteri.

– Vi skal arbejde med fremtidens forventninger og ønsker fra og til de unge selv og gøre Frederikshavn Kommune til stedet for de unge. Vi skal skabe en atmosfære, som ikke alene gør det fantastisk for vores egne unge at være i Frederikshavn Kommune, men som også skal være med til at tiltrække andre unge, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt udvalg søger medlemmer, som skal tiltrække og tilknytte unge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger