Vild indsamling til Børnecancerfonden ovenpå en dejlig fodbolduge

Vild indsamling til Børnecancerfonden ovenpå en dejlig fodbolduge

2. marts 2024 - kl. 10:36 - af

Igen i år har Pilekrattet haft fodbold uge. En uge hvor vi har leget fodbold, snakket om fodbold, klippet fodboldnumre ud, lavet fodboldaktiviteter inde og ude, svømmet og spillet bold og det har i den grad været en dejlig uge.

Der har været mange snakke og dialoger mellem børn og mellem børn og voksne, og samtidig har det været en aktiv uge, som sluttede i dag fredag med, at alle børn og voksne trak i fodboldtrøjerne og fejrede ugen.

I år har vi også valgt at deltage i indsamlingen til børnecancerfonden og deltage i deres FodboldFredag

Det betyder at der også har været alvorligere snakke med børnene omkring vores indsamling, hvad vi samler ind til, og hvorfor vi gør det sammen og snakke omkring børn og sygdom og om at hjælpe andre, når vi kan.

Opbakningen har været overvældende og vi glædes over at tænke at børnehaven med børn, vores forældre, personalet og gode Skagen virksomheder har fået samlet 20.000 kr ind, som skal bruges af børnecancerfonden til at skabe bedre vilkår  for danske børn og unge med kræft – ved at finansiere børnekræftforskning, oplyse om børnekræft, og støtte børn og unge med kræft og deres familier med bl.a. psykologhjælp og rekreationsophold

I Pilekrattet siger vi af hjertet tak for den helt vilde opbakning til indsamlingen, og er meget stolte af, at vi fik samlet så mange penge ind 😊.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vild indsamling til Børnecancerfonden ovenpå en dejlig fodbolduge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger