Plesners Badehotel slog dørene op

Plesners Badehotel slog dørene op

23. marts 2024 - kl. 13:01 - af

Fredag eftermiddag  holdt Plesners Badehotel åbnings reception, og rigtig mange kiggede forbi for at tage det “nye” hotel i øjesyn. Der var mange rosende ord fra de fremmødte, bla :  “Hver detalje er fejlfri; de har virkelig tænkt på alt.” – “Det føles som at træde ind i en drøm, fuldstændig fortryllende!” – “Lyset og de venlige rum skaber den perfekte atmosfære for afslapning.”

Efter en omfattende renoveringsproces fremstår Plesners Badehotel nu både lyst og indbydende, klar til at byde gæster velkommen til en afslappende oase. Hotellet er  blevet gennemtænkt moderniseret, hvor man har vægtet at bevare den oprindelige charme og atmosfære, samtidig med at faciliteterne er blevet opdateret til moderne standarder.

Værelserne har undergået en forvandling og tilbyder nu en harmonisk blanding af komfort og stil. Med brug af høj kvalitets materialer og øje for detaljen, er hvert værelse designet til at være en fredfyldt tilflugt for gæsterne.

Denne omfattende renovering har transformeret Plesners Badehotel til et moderne hotel, der fortsat ærer sin arv, mens det byder gæster velkommen til at opleve en verden af afslapning og velvære i smukke, opdaterede omgivelser.

Herunder er der lidt billeder af det nyrenoverede hotel, men man skal selvfølgelig selv se badehotellet live for at fornemme stemningen.

Værtsparret, Henning Kjeldsen og Anita Christensen, vil her igennem avisen gerne takke alle der mødte op, og gjorde dagen til en fantastisk dag,

 

2 kommentarer til “Plesners Badehotel slog dørene op” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Plesners Badehotel slog dørene op”

  • Jimmi Flyvholm

    Jeg syntes at det er så sejt at ham Kjeldsen 🤗 gør noget stort for sine penge så vi alle får glæde af hans mange store formue. Mange er for små til at indrømme at det er super dejligt med sådan en storhjertet mand i vores smukke by. Godt gået Kjeldsen selv om jeg ikke har set dig. Nogensinde hilsen Skagen kunstneren Jimmi Flyvholm 🤗

  • 👍👍👍👍👍

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Plesners Badehotel slog dørene op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger