25 år er gået!

25 år er gået!

3. maj 2024 - kl. 8:08 - af

Tirsdag aften mødte 120 personer op på Color Hotel til fejring af Cruise Skagen 25-års jubilæum med efterfølgende kick off møde, forud for krydstogtsæson 2024.  

Skagen Havn var indledningsvis vært ved tapas og bobler for de inviterede medlemmer af Cruise Skagen, Skagen Handelsstandsforening, turistforeningen Toppen af Danmark, samt krydstogtguider og krydstogtvagter.

Direktør for Skagen Havn, Willy B. Hansen bød velkommen til alle og takkede Cruise Manager ved Skagen Havn, Anne Sofie Rønne Jensen for det store arbejde gennem de første 25 år med krydstogt.

Anne Sofie Rønne Jensen fortalte herefter om udviklingen og arbejdet med krydstogt, lige fra de første år, hvor skibene lå på reden og sendte gæsterne ind i tenderbåde, til i dag, hvor selv de største krydstogtskibe i verden kan lægge til ved Krydstogtkajen.
Anne Sofie afsluttede sit indlæg med at takke alle tilstedeværende for deres medvirken og store andel i krydstogtsuccesen i Skagen.

Efterfølgende orienterede Jacob Lyngsøe fra CruiseInsider om den kommende krydstogtsæson, hvor der i skrivende stund er 55 planlagte anløb i kalenderen, heraf 9 ”first calls” – første gangs anløb. Sæsonens første anløb er netop et ”first call” og det er onsdag den 8. maj hvor, M/V Ocean Albatros fra Albatros Travel anløber kaj 9.
Alle sæsonens anløb kan følges på skagenhavn.dk

En kommentar til “25 år er gået!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “25 år er gået!”

  • 25 årsjubilæum 🇩🇰stort tillykke
    og så blev der flaget mange steder i skagen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰på nær skagen havn🤔nåå der er der jo ik nogen flagstang

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '25 år er gået!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger