Nordjyllands Kystmuseum fik en flyvende start på 2024

Arkivfoto.

Nordjyllands Kystmuseum fik en flyvende start på 2024

17. maj 2024 - kl. 8:15 - af

Nordjyllands Kystmuseum har gjort besøgstallene op for første kvartal af 2024, og selvom det normalt er en stille tid på museumsåret, så har Kystmuseet slået alle rekorder med en samlet fremgang på 74% i forhold til samme periode i 2023.

De seneste år har Nordjyllands Kystmuseum været i gang med en lang række nye udviklingstiltag på Kystmuseets afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, som omfatter en nytænkning af museets formidling, udstillinger, events, museumsbutikker og markedsføring med sigte på at tiltrække flere museumsgæster året rundt.

Den målrettede indsats har givet positiv effekt med en flot fremgang de seneste år, og den positive udvikling og vækst ser ud til at fortsætte her i 2024, hvor Nordjyllands Kystmuseum nu kan glæde sig over en markant gæstefremgang på 74% i årets første kvartal, som ellers er en stille tid på året.

Denne gode nyhed skaber begejstring hos Henrik Gjøde Nielsen, direktør for Nordjyllands Kystmuseum: – Det er med stor glæde, at vi på Nordjyllands Kystmuseum kan konstatere, at vi lægger rigtigt godt fra land i 2024. Det tolker vi som tegn på, at den kurs, som museet har lagt, er den rigtige, ikke mindst i lyset af, at vi i de foregående år har sat rekord på rekord. Nu er et kvartal jo ikke et årsresultat, men da første kvartal ofte står lidt svagt, så er det gode tegn. Fremgangen er ikke kommet af sig selv, men det er et resultat af en stor og dedikeret indsats af Kystmuseets personale, og vi har flere spændende aktiviteter på programmet i de kommende måneder og resten af året. Så vi håber, at endnu flere gæster vil besøge Kystmuseet her i 2024.  

Læs mere om Nordjyllands Kystmuseum og se kommende aktiviteter på Kystmuseet.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Kystmuseum fik en flyvende start på 2024' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger