Vandt for andet år i træk!

Fem af bestyrelsens medlemmer var til stede forleden. Fra venstre er det Karl Johan Damgaard, formand for foreningen Peter Muhlig, Erik Storgaard, Rune Thomsen og John Østergaard.

Vandt for andet år i træk!

18. maj 2024 - kl. 9:01 - af

Det var en flok glade og stolte bestyrelsesmedlemmer i Skagen Marineforening, som SkagensAvis forleden mødte i Marinestuen. Årsagen til den høje stemning var, at foreningen for andet år i træk har vundet Fremdriftsprisen, en prestigefuld pris givet til den forening i landet, der har fået flest nye medlemmer.

I 2023 øgede Skagen Marineforening medlemsskaren med hele 23 nye medlemmer, hvilket bringer det samlede antal op på imponerende 392 medlemmer. Denne præstation cementerer Skagen Marineforening som Danmarks største marineforening, blandt de 67 afdelinger på landsplan.

For tre år siden fejrede foreningen sit 100-års jubilæum, en milepæl der blev markeret med stor festivitas i Marinestuen, foreningens faste base på Kappelborgvej. Marinestuen er ikke kun hjemsted for Skagen Marineforening; også “Havfruerne”, (170 medlemmer!), Skagen Broderlaug og Skagen Byting benytter de flotte lokaler. Derudover er der hver torsdag præmiewhist, og i Kristi Himmelfartsferien bruges de maritimt indrettede lokaler af Havfiskefestivalen. Under Skagen Festivalen bydes der på musik både fredag og lørdag. Søndage er der socialt samvær for foreningens medlemmer og venner af huset.

Marinestuen kan også lejes som selskabslokale. Hvis du står og mangler et fantastisk sted til din næste fest, kan du kontakte John Østergaard på 51917506 for yderligere information og booking.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vandt for andet år i træk!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger