Hjulene på Bussen drejer ( igen ) rundt, rundt, rundt!

Hjulene på Bussen drejer ( igen ) rundt, rundt, rundt!

19. maj 2024 - kl. 8:47 - af

I Skagen kører en helt særlig bus, som gennem årene er blevet en lokal favorit og et ikon i byen. Bedford Bussen, som den kærligt kaldes, er mere end bare et transportmiddel; den er en del af Skagens kulturarv og en levende påmindelse om byens rige historie.

I går var bussen på den første tur, på ruten, der skal køres hele sommeren. Turen startede ved Maskinrummet, hvor man an købe billet til turen, og som noget nyt kan man nu også købe billet hos Plesners Badehotel. Her kan man også stå på bussen. Den kommer nemlig til Badehotellet som det første sted, efter starten ved Maskinrummet.

Turen går bl.a forbi Fiskepakhusene, Vesterby, Kongevillaen Inden der køres ad Hans Bagh, Bøjlevej og ud til Grenen. Bussen kommer forbi det Hvide Fyr inden den kører på havnen, forbi Plesners Badehotel og tilbage til Maskinrummet.

Bussen står knivskarpt forud for sæsonen. For at sikre at Bedford Bussen fortsat kan bringe glæde til mange, har lokale entusiaster og historiske køretøjsentusiaster dedikeret tid og ressourcer til at vedligeholde og restaurere bussen. Deres indsats har gjort det muligt for denne perle at køre smukt og sikkert på trods af dens alder.

Så husk at tage en tur med den elskede Bedford Bus. Det er ikke bare en tur, det er en oplevelse, der forbinder fortid og nutid på en helt særlig måde.

19 chauffører og guider sørger for at bussen kan kører hver dag kl. 10.30 fra Maskinrummet frem til den 27/10. I perioden fra 22/6 til 18/8 køre der to ture hver dag, nemlig kl 10.30 og klokken 13.00.

Turen er ca 20 km lang, den tager mellem 1½ og 2 timer, og det koster 100 kr. Børn op til 15 år kommer med gratis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjulene på Bussen drejer ( igen ) rundt, rundt, rundt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger