107 børn dyrkede ’Sprogfitness’

Det er en årligt tilbagevendende begivenhed med Sprogfitness.

107 børn dyrkede ’Sprogfitness’

23. maj 2024 - kl. 6:31 - af

I går blev der afholdt en vellykket udgave af ‘Sprogfitness’ på Skolemarken overfor Kappelborg, hvor hele 107 børn fra lokalområdets institutioner deltog.

Hvad er Sprogfitness?

Sprogfitness er et nationalt koncept, designet til at styrke børns glæde ved sprog, læsning og læring, samtidig med at de bevæger sig. Konceptet bygger på sproglege, der understøtter kropslige læringsstile, samarbejde og sociale kompetencer. Målgruppen er de ældste børn i børnehaven samt de nye skolebørn i alderen 5-7 år. Frederikshavn Kommunes biblioteker står for invitationen til disse arrangementer.

De to onsdage før i går blev Sprogfitness også afholdt i Sæby og Frederikshavn. Knap 400 børn i alt har deltaget i årets Sprogfitness på tværs af de tre byer.

Glæde over deltagelsen

Merete Trap fra Frederikshavn Kommunes biblioteker udtrykte stor glæde over, at så mange børn deltog i gårsdagens event på Skolemarken. “Det er fantastisk at se så mange børn nyde både sproget og bevægelsen. Det viser virkelig, hvor godt Sprogfitness-konceptet fungerer,” sagde hun.

Sprogfitness-arrangementerne er ikke kun en fest for børnene, men også en vigtig indsats for at fremme tidlig sprogudvikling og læringsglæde i en social og aktiv kontekst. Med så stor deltagelse og entusiasme er det klart, at Sprogfitness har en betydelig positiv indvirkning på de deltagende børn og deres fremtidige læring.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '107 børn dyrkede ’Sprogfitness’' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger