Formand for Venstre i Frederikshavn Kommune trækker sig

Formand for Venstre i Frederikshavn Kommune trækker sig

24. maj 2024 - kl. 13:25 - af

Louise Jæger, der på Kommuneforeningen for Venstre i Frederikshavn kommunes generalforsamling tilbage i april blev genvalg som formand, trækker sig med omgående virkning.

“Jeg kan ikke længere se mig selv som formand for et Venstre/en forening, hvor mistillid og intern uenighed fylder i alt der arbejdes med i og omkring organisationen” siger Louise Jæger som begrundelse for sin beslutning.

Louise Jæger har været formand for Venstre i Frederikshavn de sidste 5 år. Louise sidder aktuelt på den ene af de to nordjyske pladser i Venstres forretningsudvalg, ligesom hun som Kommuneforeningsformand har sæde i Venstres Hovedbestyrelse.

Louise Jæger siger videre “jeg melder mig ikke ud af Venstre og er ikke forsmået, smækker med døren eller andet, men jeg ønsker ikke med min person at stå i vejen for det nogen tydeligvis har som mål for og med Venstre i Frederikshavns Kommune. Nu vil jeg se frem mod mandagens opstillingsmøde, hvor jeg vil komme og afgive min stemme som medlem, når vi skal finde vores borgmesterkandidat”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formand for Venstre i Frederikshavn Kommune trækker sig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger